Hirdetés

Hirdetés

A Főnixben felvonul a Real Team-kupa java – ingyen!!!

civishir.hu

2010.12.30. 00:06

A Főnixben felvonul a Real Team-kupa java – ingyen!!!
A Főnixben is debütál a torna, mert a Hódost már kinőtte!

Debrecen – A Real Team-kupáról már mindent leírtunk szuperlatívuszban, pedig még ezután, csütörtökön juttatnak csúcsra minket a fiúk. Főnix és szuper foci – mi kell még a boldogsághoz?

Hirdetés

Hirdetés

A csütörtöki helyosztók esélylesője előtt még néhány szót érdemel a szerdai játéknap. Három csoportban tizenkét bombaerős egylet küzdött a hat továbbjutó helyért. A selejtezők legtömörebb napját izgulhattuk végig abból a szempontból, hogy a legkiegyenlítettebb csoportok küzdelmeit bonyolították le. A nagy harcból győztesen került ki a Tisza Tibor vezette M3 Outlet Real Team, a Bárányos féle Kohárik, a Dzsudzsákot szerdán nélkülöző, ám a Főnixben már bevető Viktor Security, a vecsési Tomi és barátai, a futsalos menőkből álló Goldwin Pluss, illetve az MTK-s fiatalokra épülő Szuper Divatáruház.

Csütörtökön a Főnixben már tíztől késhegyre menő küzdelmek várhatók a legjobb nyolc közé jutásért. A selejtezők láttán nem vállalunk nagy kockázatott azzal, ha azt írjuk, hogy aki szereti a focit, látogasson ki, mert nem fog csalódni. Mindegyik gárdát nagyszerű labdarúgók alkotják, zömének a gólszerzés tudománya a kisujjában van, és aki azt hiszi, hogy ez amolyan sörfoci, nagyon téved. Itt a profik a saját testi épségüket sem kímélve teszik oda magukat, de ha lehet, akkor előbb a fineszhez, a rutinhoz, no meg a sok év tapasztalatához nyúlnak a siker érdekében. Hiábavaló tovább ragozni, maradjunk annyiban, hogy csütörtökön a Real Team-kupa rájátszását rendezik meg a Főnix csarnokban, ahová a belépés – a szervezők jóvoltából – ingyenes!

A középdöntők párosítása:
10:00: Füredi Söröző - CL Disaster
10:30: Ecuador-Sunland - Vi-Szövi
11:00: Real Team FC - Propán
11:30: Koroknai Autósiskola - OVB Money Team
12:00: Túrós Batyu - Viktor Security
12:30: M3 Outlet Real Team - Nemzeti Étterem
13:00: Tomi és barátai - Szuper Divatáruház
13:30: Kohárik Kft. - Goldwin Pluss

A focishow tehát 10-kor kezdődik a nyolcaddöntőkkel, a döntőt 19.30-kor rendezik. Ami közte van, az fociszerető ember számára tömény élvezet!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.