Hirdetés

Hirdetés

Szuper testű debreceniek, akik nem sörözni mentek Csehországba + FOTÓK!

2019.05.15. 12:20

Szuper testű debreceniek, akik nem sörözni mentek Csehországba + FOTÓK!
A Vezér Fitness csapata (Fotók: magámarchívum, Vezér Fitness))

Népes csapattal vettek részt kicsik és nagyok egy komoly megmérettetésen.

Hirdetés

Hirdetés

Csehországban, Bruntál városában vett részt rangos nemzetközi versenyen (INBA Elite Tour) a debreceni Vezér Fitness csapata. 

A közel 700 km-es út nagyon jó hangulatban telt, a szállodai élmények a közös séta és móka összehozta a kicsiket, nagyokat, anyukákat, oktatókat  egyaránt. Első alkalom volt, amikor nemcsak gyerekek, hanem három junior és egy felnőtt versenyzőnk is színpadra lépett

- számolt be a Cívishírnek Kecskés Melinda edző, aki az eredményeket is sorolta:

  • A gyerek fitness versenyző lányok között, a 8-9 évesek népes táborában Huszti Zsófi ütüdik, Haraszi Mia hatodik helyezést ért el. 
  • A 10-11 éveseknél Vida Viktória ezüstérmet, Nagy Anna Eszter bronzérmet szerzett.
  • A 12-13 éves korcsoport volt a legnagyobb létszámú, ahol Lakatos Léna az előkelő harmadik helyet szerezte meg, Bodnár Lilla ötödik, Miskei Zsófia hetedik lett.
  • A 15-18 évesek között Kecskés Karina arany, Barna Zsófia ezüst, Pálóczi Réka pedig bronzot szerzett.
  • Külön dicséret négy lánynak, akik duó kategóriában is bemutatták koreográfiájukat: Huszti Zsófia-Vida Viktória és Lakatos Léna- Kecskés Karina.

Következzenek a nagyobbak! A junior bikini-fitness model kategóriában és a 170 cm alattiak bikini-fitness model kategóriájában is színpadra lépett  Szabó Lilla 19 éves versenyző. A juniorok között nem lett döntős, a mezőny erősségét jelzi, hogy egy Európa-bajnok is porondra állt. Lilla utóbbi kategóriában azonban finalista volt, és ött az ötödik helyen végzett.

Székely Klaudia, Kecskés Melinda és Szabó Lilla
 

Zováth Máté 20 éves, a junior bodybuilding kategóriában döntőbe került, ahol az előkelő ötödik helyet szerezte meg. Máté megmérette magát a felnőttek +180 cm kategóriában is, ahol viszont bronzérmet akasztottak a nyakába. Máténak ez volt az első versenye, és remélhetőleg, nem az utolsó, jegyezte Kecskés Melinda.

Székely Klaudia a felnőtt bikini-fitness model +170 cm kategóriában lépett színpadra, és máris bronzérmet szerzett, a remek T-séta és testforma alapján. Klaudiának is ez volt az első versenye, de ő már készül a következőre, június 1-én Miskolcon szerepel. 

Szűcs Richárd szintén  a juniorok között egy népes mezőnyben lépett színpadra a men's physique kategóriában. Ricsi nem lett döntős, de annál motiváltabb és minden erejével készül a miskolci versenyre.

Minden versenyt egy hosszú felkészülés, és a  rengeteg edzés előz meg, ami edzők nélkül nem megy.  Most így volt, hálás köszönet elsősorban Tarányi Rebekának aki 7 éve a lányok mellett, nemcsak edzőként hanem a "pótanyaként" , és a gyönyörű versenyfrizurákat  is ő készíti nekik. Köszönet Ökrös Viktóriának aki szintén elkísérte a lányokat a hosszú úton és mellettük volt végig. Az itthon maradt oktatóknak is jár a köszönet, ők is sok koreográfia megalkotói, Lukács Tímea, Gyéresi Dávid és Lakner Zsófia

- hálálkodott az egyesület vezetője, lelki és erőnléti motorja, Kecskés Melinda. 

Galéria

testépítésVezér Fitness

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.