Hirdetés

Rezes László Debrecenben folytatja pályafutását

deac.hu

2020.02.04. 11:44

Rezes László Debrecenben folytatja pályafutását
Jávor András, a DEAC elnöke, Rezes László és Lenténé Puskás Andrea ügyvezető elnök (Fotó: deac.hu)

 A 32 éves középpályás meghatározó tagja lehet a feljutásért küzdő együttesnek.

Hirdetés

Rezes Lászlót leigazolta a DEAC labdarúgócsapata - számol be a hírról az egyetemi klub portálja.  A középpálya több posztján bevethető 32 éves játékos jelentős NB I-es múlttal rendelkezik, hiszen 82 bajnokin lépett pályára az élvonalban. Tizenegy nemzetközi találkozón is szerepet kapott, a DVSC labdarúgójaként Bajnokok Ligája és Európa-liga selejtező-mérkőzéseken játszott, többek között a Club Brugge, a BATE Boriszov, a PSV Eindhoven és a Basel ellen futballozott. Az élvonal mellett 114 NB II-es bajnoki is van a háta mögött.

Rezes László egyébként a DVSC utánpótlásában nevelkedett, majd 2006-ban felkerült az első kerethez. Nyolc éven keresztül volt a Loki játékosa, közben kölcsönben szerepelt a Kecskemét és a Vasas csapatában is. 2014-ben Nyíregyházára igazolt, onnan tért vissza, és mostantól a DEAC sikerért küzd.

A négyszeres magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes középpályás úgy érzi, jó helyre került, és már nagyon várja a tavaszi szezont.

- Nagyon örülök, hogy ismét debreceni csapatban futballozhatok

– kezdte Rezes László.

- Nem ismeretlen számomra a társaság, hiszen több labdarúgóval korábban már együtt játszottam, igaz, azóta eltelt jó pár év. Az, hogy ismerjük egymást, csak előnyt jelenthet a célunk elérésében, az NB II-es feljutásban. Szerintem erre minden esélyünk megvan. Ősszel már készültem együtt a gárdával, mivel szeptemberben jöttem el Nyíregyházáról, és utána lehetőséget kaptam, hogy rendszeresen járjak edzésekre, így nem estem ki a ritmusból. Már akkor felmerült a leigazolásom, ám adminisztrációs okok miatt erre csak most kerülhetett sor. Tavaly jártam ki a DEAC meccseire, megnéztem a csapatot, nagyon tetszett, amit láttam. Azt gondolom, jó helyre kerültem, amikor edzésre megyek, a pálya mellett családokat, gyerekeket látok, és ez a közeg nagyon megfogott. Várom már a tavaszi szezont. Tizenkét bajnoki meccs áll előttünk, a két pont hátrány hamar ledolgozható. Fontos a jó rajt, és onnantól nincs megállás.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés