Hirdetés

Loki-szurkolók ezrei várták ezt a hírt: új igazolások!

2020.01.29. 14:01

Loki-szurkolók ezrei várták ezt a hírt: új igazolások!
Luka Milunovic (Fotó. dvsc.hu)

A debreceniek a középpályán is erősödnek. Legalábbis reméljük!

Hirdetés

Tíz napja készül a DVSC-vel a 27 esztendős Luka Milunovic, aki a klub idei első igazolása lett - adta hírül a Loki honlapja. Azt kisvártatva újabb hír érkezett:  Jurij Habovda is a DVSC-ben folytatja!

Luka Milunovic

A 180 centiméter magas támadó középpályás 23 alkalommal szerepelt az U21-es szerb válogatottban, melyben 6 gólt szerzett. Pályafutása során futballozott többek között a Crvena Zvezdában, melyben 61 találkozón 14-szer volt eredményes, valamint Görögországban a Plataniasz és az Arisz Szaloniki csapatában, melyekben összesen 88 meccsen 18 gólt lőtt. 

Fél évig a Vozdovac játékosa volt, amelyben 11 mérkőzésen lépett pályára. Legutóbbi klubja a malajziai Melaka United volt, ahol 10 találkozón 7-szer volt eredményes.

A Crvena Zveda színeiben pályára lépett az Európa Ligában, melyben 8 mérkőzésen 2 gólt szerzett.

Jurij Habovda

A labdarúgó két és fél éve futballozik Magyarországon. Az első évben a Balmazújváros alapembere volt, ugyanis 29 mérkőzésen lépett pályára. A második évében a Haladásban futballozott, melynek színeiben szintén alapembernek számított 30 lejátszott meccsel a háta mögött. Az őszi szezont a másodosztályban töltötte Szombathelyen, ahonnan decemberben távozott.

A magyar felmenőkkel rendelkező hátvéd szerepelt az ukrán premier ligában, valamint a fehérorosz bajnokságban, ahol a Dinamo Minszk színeiben hat Európa Liga-mérkőzésen is pályára lépett.

Jurij Habovda   (Fotó: dvsc.hu)

 

DVSCátigazolásLoki

Szóljon hozzá!

Hirdetés