Hirdetés

Hirdetés

Újra kikapott a Balmazújváros

Cívishír

2019.04.28. 17:08

Újra kikapott a Balmazújváros
A Nyíregyháza legyőzte a Balmazújvárost (Fotó: Balmazfoci.hu)

Egyetlen találat is elég volt.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyháza hazai pályán 1-0-ra legyőzte vasárnap a Balmazújvárost a labdarúgó NB II 34. fordulójának nyitómérkőzésén.

A szabolcsi megyeszékhelyen egész nap szakadó eső volt, így nem lehetett furcsálni, hogy a játékosok a mérkőzés elején csak tapogatóztak – már ha 45 perc az összecsapás elejének számít, hiszen gyakorlatilag semmi nem történt az első félidőben. Vagyis, ha szigorúan vesszük, de. Berki István 6. percben „elejtett” fejesénél védett nagyot Jova, a nyíregyháziak kapusa a léc alatt.

Akkor még nem is sejtethette senki, hogy vagy ez a helyzet, vagy Kóródi lehetősége lehet az újvárosiak számára a kulcs a győzelemhez. Pedig ezek közül lehetett volna valamelyik. Nem lett!

Ezt pedig megbosszulta a Nyíregyháza, hiszen egy figyelmetlenség után Rezes talált a hálóba, s ez meg is pecsételte a most már hét meccse pontot sem szerző Balmazújváros sorsát. Hiába a cserék a támadóvonalba, nem lett frissebb az Újváros, s a Szpari ki is használta ezt.

Négy meccse maradt a Hajdú-bihari csapatnak kiharcolni a bennmaradást. Szerdán 18 órától pedig itt is a következő feladat, a Sporttérre érkezik a Kaposvár.

Merkantil Bank Liga NB II, 34. forduló:
Nyíregyháza Spartacus FC-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-0 (0-0)
Nyíregyháza: Jova – Polényi, Fodor, Pejovic, Gulyás – Farkas, Rezes (Nagy, 90′), Kártik, Rokszin – Kovács (Motkó, 57′), Hornyák (Bakos, 77′). Vezetőedző: Zoran Szpisljak
Balmazújváros: Verpecz – Kovács, Papucsek, Bora, Király – Domokos, Patvaros, Pongrácz (Zádori, 84′) – Ternován (Óvári, 61′), Berki (Fekete, 72′), Kóródi. Vezetőedző: Toni Golem

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.