Hirdetés

Hirdetés

A Fradival fut versenyt a debreceni hölgykoszorú

2019.04.02. 14:46

A Fradival fut versenyt a debreceni hölgykoszorú
Szép volt, debreceni lányok! Csak így tovább! (Fotó: futsalhungary.hu)

A DEAC az élvonalba juthat.

Hirdetés

Hirdetés

Véget ért az NB II-es női futsalbajnokság alapszakasza, ami után kialakult a végső sorrend mind a két csoportban. Keleten a DEAC keleten emelkedett ki, és mindössze öt pontot veszítve nyerte meg a csoportot. A Szolnok végzett a második pozícióban, a harmadik a Rubeola lett, a negyedik helyre pedig a Nyírség ért oda. 

Nyugaton a Fradi vitte a prímet,  fölényesen nyerte meg a csoportot, mindössze egy vereséget szenvedett, míg többi meccsét nyerte. Az ELTE végzett a második helyen, a dobogó harmadik fokán a Piliscsaba zárt, míg a KRSE negyedikként folytathatja.

A felsőházi rájátszásban a két csoport első négy helyezettje vesz részt, ahol a másik csoport négy csapatával kell megmérkőzni oda-vissza alapon, így nyolc fordulóra kerül sor. Az alapszakasz eredményei alapján hoznak pontokat a csapatok (5-3-2-1), így a Fradi és  a DEAC várhatja az élről, két pont előnnyel a rajtot. A két listavezető majd az utolsó körben találkozik,  előbb Debrecenben, majd végül a fővárosban csapnak össze. A rájátszás győztese feljut az NBI-be, míg a második helyezett osztályozót játszik az élvonal hetedik helyezettjével, jelen állás szerint a TFSE-vel.

DEACfutsal

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.