Hirdetés

Fellobogózták a nagyerdei arénát, kezdődhet 23 nemzet pofonparádéja!

2018.02.06. 12:38

Fellobogózták a nagyerdei arénát, kezdődhet 23 nemzet pofonparádéja!
A DVSC fiataljai - Salánki László vezetőedző vezetésével - felállították a szorítót, kezdődhet a bunyó (Fotó: magánarchívum)

Debrecenben minden készen áll.

Hirdetés

Fellobogózták az Oláh Gábor utcai sportcsarnokot, a szorítókat felállították, minden elkészült kedden, hogy szerdán már csak a pofonokat számolja Debrecenben a nagyérdemű.

A 62. Bocskai-emlékversenyen 23 nemzet 153 ökölvívója lép szorítóba, nem véletlen, hogy az európai szövetség portálja is kiemelten foglalkozik a debreceni eseménnyel. Az eubcboxing.org - azon túl, hogy hangsúlyozza: olimpiai, világbajnoki és Európa-bajnoki érmesek egész sora húz kesztyűt Debrecenben -  még arról is tájékoztatja az olvasóit, hogy ki volt Bocskai István, a torna névadója.

A sűrű mezőnyben öt debrecenért is szoríthatunk!

Nagy Angéla, Nagy Tímea, Pallás Szimonetta a hölgyek között, Tóth Ádám és Móna Imre a férfi mezőnyben vár a szerda déli sorsolásra. Az első riválisokkal ismerkedni nem sokat lehet, szerdán 15 órától ugyanis már elkezdődnek a küzdelmek.

A DVSC-nek sajnos egy nagy hiányzója lesz, a Bocskain korábban kétszer is döntőt vívó Nagy Bence kézsérülés miatt nem indulhat a debreceni viadalon. A nehézsúlyú kiválóság a decemberi magyar bajnokság döntőjében szenvedett súlyos kézsérülést. Karácsony előtt megműtötték, és még mindig a rehabilitációját tölti. Szurkolóként természetesen tiszteletét teszi a Nagyerdőn!

A Bocskai-emlékversenyt február 7-10. között rendezik meg az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban. A Magyar Ökölvívó Szövetség YouTube-csatornáján élőben követheti figyelemmel a nagyerdei ringcsatákat.

A Bocskai-emlékverseny programja:
Február 7., szerda, 15 óra: selejtezők
Február 8., csütörtök, 14 óra: selejtezők
Február 9., péntek, 14 óra: elődöntők
Február 10., szombat, 15 óra: döntők.

Szóljon hozzá!

Hirdetés