Hirdetés

A hölgyeknek kell megküzdeniük Debrecen dicsőségéért

2018.02.08. 19:25

A hölgyeknek kell megküzdeniük Debrecen dicsőségéért
Tóth Ádám nagyot küzdött, megérdemelt volna még egy esélyt! (Fotó: Cívishír)

A Bocskai második napján – véleményes pontozással – az utolsó debreceni férfi is kikapott.

Hirdetés

Parázs csatákkal folytatódott az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban a 23 nemzet öklözőit felvonultató Bocskai-emlékverseny, de sajnos debreceni szempontból rosszul sült el a selejtezők második napja.

A DVSC középsúlyú bunyósára, Tóth Ádámra a cseh Milos Bartl várt. A két legény klaszikus, a régi idők bunyóját mutatta be, hatalms adok-kapok alakult ki a szorítóban, súlyos pofonok csattantak itt is, ott is. A heroikus küzdelem végén a debreceni tábor már lelkendezett, de az eredményhirdetés sokként érte a nagyérdeműt. A bírók 5-0-val látták jobbnak a „cseh vitézt”, ami azért dühítő, mert más magyar bunyósok hasonló – vagy inkább gyengébb - teljesítménnyel sima pontozásos győzlemet arattak.

Ahogyan  Móna Imrénél, úgy Tóth Ádámnál sem lejtett a hazai pálya, így nem maradt már debreceni férfi versenyben. A hölgyek azonban dicsőséget szerezhetnek a cívisvárosnak. A kétszeres vb-bronzérmes Nagy Tímea, illetve a DVSC másik kiválósága, Nagy Angéla pénteken húz kesztyűt!

Tóth Ádám (pirosban) és cseh riválisa férfias küzdelme volt a nap egyik leglátványosabb meccse. Kár, hogy a pontozóknál nem termett babér a debreceninek  (Fotó: Cívishír) 
A Bocskai-emlékverseny további programja:
Február 9., péntek, 15 óra: elődöntők
Február 10., szombat, 17 óra: döntők.

Galéria

ökölvívásBocskai-emlékverseny

Szóljon hozzá!

Hirdetés