Hirdetés

Összeállt a DVSC csapata a nagy bevetésre

2018.01.30. 12:08

Összeállt a DVSC csapata a nagy bevetésre
A Bocskai-emlékversenyre készülő csapat. Állnak, balról: Móna Imre, Tivadar Lajos edző, Nagy Angéla, Nagy Tímea, Pallás Szimonetta, Tóth Ádám. Guggolnak, balról: Kálucz Martin edző, Salánki László vezetőedző (Fotó: dvscboxing.hu)

A debreceniek hazai pályán törnek babérokra.

Hirdetés

Nagy Angéla, Nagy Tímea, Pallás Szimonetta, valamint Tóth Ádám és Móna Imre vár a jövő szerdai sorsolásra - tette közzé a Bocskai-emlékversenyen induló csapat összeállítását a dvscboxing.hu.

A rangos nemzetközi ökölvívótornára készülő társaságnak kőkemény edzéseket vezényel ezekben a napokban Salánki László vezetőedző, illetve segítői, Kálucz Martin és Tivadar Lajos. Olyan korábbi nagy debreceni harcosok is besegítenek a felkészülésébe, mint például a kétszeres magyar bajnok Nagy Péter, a szintén magyar bajnok Deél Szabolcs, illetve az utánpótlásban sikert sikerre halmozó Hinger Gábor vagy Olasz Tibor, akik igencsak megdolgoztatják az aktív versenyzőket.

A DVSC-nek sajnos egy nagy hiányzója lesz, a Bocskain korábban kétszer is döntőt vívó Nagy Bence kézsérülés miatt nem indulhat a debreceni viadalon. A nehézsúlyú kiválóság a decemberi magyar bajnokság döntőjében szenvedett súlyos kézsérülést. Karácsony előtt megműtötték, és jelenleg még mindig a rehabilitációját tölti.

A Bocskai-emlékversenyt február 7-10. között rendezik meg az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

A Bocskai-emlékverseny DVSC-indulói 2018-ban:
Nagy Angéla 57 kg
Nagy Tímea 75 kg
Pallás Szimonetta 75 kg
Tóth Ádám 75 kg
Móna Imre 81 kg

Szóljon hozzá!

Hirdetés