Hirdetés

Pajna Zoltánékat ismét megválasztották

2017.04.02. 10:21

Pajna Zoltánékat ismét megválasztották
Pajna Zoltán és Szabó Sándor (Fotó: dvscboxing.hu)

Csötönyi ment, Erdei jött, a debreceniek tűzközelben maradtak.

Hirdetés

Az előzetes várakozásoknak megfelelően Erdei Zsoltot választották meg a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) új elnökének a szombati tisztújításon. Az Arena Hotelben rendezett közgyűlésen a versenyzőként amatőr és profi világbajnok, olimpiai bronzérmes Erdei volt az
egyedüli jelölt. Az ülésen - a MÖSZ tájékoztatása szerint - a 106 szavazásra jogosult tagból 87 volt jelen, s ők nyílt szavazáson, egyhangúlag adtak neki bizalmat.

A szövetséget 1996 óta irányító, az utóbbi időben sok kritikát kapó Csötönyi Sándort a tagok tiszteletbeli elnöknek választották.

Az Arena Hotelben délelőtt éves rendes beszámoló közgyűlést tartott a szövetség, ezután választották meg az új elnököt. A nap során teljes tisztújítást is tartottak. Megválasztották - az Erdei által javasolt - 21 tagú elnökséget, melyben az új sportági vezető mellett hét alelnök kapott helyet. Egyikük Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés elnöke, aki korábban is betöltötte ezt a tisztséget. Ugyancsak bizalmat kapott a közgyűléstől a DVSC bokszklubjának vezetője, Szabó Sándor, aki továbbra is elnökségi tag a szövetségben.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés