Hirdetés

Orbánék elleni tüntetés Budán

2018.09.16. 16:55

Orbánék elleni tüntetés Budán
Tele a Bem tér (Fotó: Blikk.hu)

Azt ígérik, kedden folytatják.

Hirdetés

Megtelt a budai Bem tér, megkezdődött az ellenzéki tüntetés, melyet „Magyarország több mint Orbán” címmel hirdettek meg a szervezők.

Forrás: Facebook

A négy órakor kezdődött tüntetésen az elsők között szólalt fel Iványi Gábor lelkész, Karácsony Gergely a Párbeszéd és Gyurcsány Ferenc a DK elnöke, aki úgy fogalmazott: Magyarországot egy velejéig romlott gazember vezeti - mondta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a DK elnöke, aki kijelentette: Magyarországon diktatúra van.

Bejelentette: Kedd délután öt órakor az Alkotmány utcában ismét tüntetés lesz, megígérte, hogy szerdán és csütörtökön is maradni fognak.

Szót kért Tóh Bertalan az MSZP elnöke is, aki azzal kezdte: „nem ünnepelni jöttünk, nincs miért, hiszen a magyar miniszterelnök szégyent hozott ránk. Szégyenben hagy minket, hiszen megtagadja azokat az értékeket, amelyekért küzdünk. Az Európai Parlamenthez azért csatlakoztunk, mert döntöttünk az európai értékek mellett. A magyarok 84 százaléka népszavazáson mondta ki, hogy ehhez az értékközösséghez akar tartozni.

Orbán ViktorBudapesttüntetés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.