Hirdetés

Nagy átalakulás lesz a Lokinál: újabb távozót jelentettek be

2019.03.05. 16:26

Nagy átalakulás lesz a Lokinál: újabb távozót jelentettek be
Madalina Zamfirescu (Fotó: dvsckezilabda.hu)

Ő már a sokadik a jelenlegi keretből, aki jövőre nem Debrecenben folytatja.

Hirdetés

Hirdetés

A DVSC női kézilabdacsapatának román játékosa, Madalina Zamfirescu két év után elhagyja a DVSC-t, hazatér. Főleg személyes okok miatt döntött úgy, hogy távozik - írja a dvsckezilabda.hu.

Büszkeséggel tölt el, hogy két évig a DVSC játékosa lehettem. Először játszottam az országomon kívül, de hamar befogadtak, rengeteg barátra tettem szert. Soha nem fogom elfelejteni a fanatikus debreceni szurkolókat. Nagyon nehéz döntést hoztam, amikor úgy döntöttem, hogy távozom. Rengeteg nehézségen mentem keresztül az elmúlt másfél évben. Sajnos sokszor voltam sérült, ezért a játék sem úgy ment, ahogy elvártam volna magamtól. A legfőbb indok azonban, hogy hiányzott a családom! Mindenkinek köszönetet szeretnék mondani az itt töltött időszakért, és megígérem, hogy mindig barátként fogok visszatérni Debrecenbe!

– mondta Madalina Zamfirescu, aki  2017 nyarán érkezett a DVSC-hez, ám egy súlyos bokasérülés miatt hosszú ideig volt kényszerpihenőn első debreceni szezonjában. Védekezésben így is a csapat alapemberévé vált.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.