Hirdetés

Régi-új arcok Debrecenben

dvsckezilabda.hu

2018.03.26. 12:43

Régi-új arcok Debrecenben

Mentek is, jöttek is.

Hirdetés

Triffa Ágnes ismét Debrecenben folytatja pályafutását - adta hírül a dvsckezilabda.hu.

A klub hivatalos honlapja emlékeztet rá, hogy Triffa nem ismeretlen közegbe kerül, hiszen korábban kétszer is volt már a Loki játékosa. Először alig 20 évesen került a DVSC-hez, majd 2009-ben visszatért, és tagja volt a kétszer bajnoki ezüstéremig jutó, BL csoportkörben szereplő együttesnek.

triffa 2018 nyarától lesz őújra debreceni játékos, miután kétéves szerződést kötött a klubbal a jelenleg Kisvárdán játszó kézilabdázó. 

Pályafutásom két sikeres korszakát töltöttem Debrecenben, így szívesen térek vissza. Sok ismerősöm lesz a csapatban, s a közeg sem lesz idegen számomra, hiszen vannak barátaim a városban. Tudom, hogy komoly céljai vannak a klubnak, ezek eléréshez szeretnék hozzájárulni

- nyilatkozta a portálnak a kapus.

Az utóbbi napokban nagy volt a játékosmozgás a debreceni csapat háza táján, hiszen távozott a klubtól két kapus, Horváth-Pásztor Bettina és Lajtos Nóra (MTK), valamint a beállós Sirián Szederke (Dunaújváros), érkezett viszont az átlövő Bulath Anita, aki 2009-től 2011-ig egyszer már volt a DVSC játékosa, illetve jelenlegi csapattársa, a Dunaújváros kapusa, Oguntuye Viktória is. Mindketten két évre írtak alá a Lokihoz.

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.