Hirdetés

A DVSC többet fizet gyalázkodásért, mint a Fradi a késeléses botrányért

2018.03.23. 13:06

A DVSC többet fizet gyalázkodásért, mint a Fradi a késeléses botrányért
A Loki B-közép kontra Szabó Edina csatában a DVSC húzta a rövidebbet (Fotó: Cívishír-archív)

Igaz, nem ugyanaz a szövetség rótta ki a büntetést, de akkor is fáj a debrecenieknek.

Hirdetés

Megszületett a fellebviteli határozat a DVSC női kézilabdacsapata ügyében. Amint arról beszámoltunk, a debreceni szurkolók miatt büntettték meg a Lokit. A B-közép egyes tagjai gyalázkodó rigmusokkal illették az érdi vezetőedzőt, Szabó Edinát.

Két éve egymillió forinttal bűnhődött a DVSC, a szurkolók azonban nem zárták le az ügyet az érdiekkel, és az év elején lejátszott kupameccsen "megtalálták" Szabó Edinát.Nem volt jó ötlet, a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes testülete 5 millió forintra, továbbá három zárt kapus mérkőzésre büntette a debreceni klubot.

A Loki értelemszerűen fellebezett, de csak annyit tudott elérni, hogy a háromról kettőre csökkentsék a zárt kapus meccsek számát, és a büntetést kupamérkőzéseken is le lehet majd tölteni.

Az első fokon kirótt súlyos pénzbüntetést a fellebbvitel testület helybenhagyta, a DVSC-nek tehát fizetnie kell. Érdekesség, hogy egy másik sportágban, labdarúgásban a Ferencvárosnak szektorbezárások mellett mindössze 3 millió forintot kellett fizetnie az ominózus késeléses balhéért...

DVSCkézilabdabüntetés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.