Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Hozzávalók:
3 tk só
50 dkg liszt
1.dl joghurt
3 dkg élesztő
3 dl víz
1 ek olaj
Elkészítése:
A hozzávalókat a dagasztóba rakom ebben a sorendben: 3 tk só 50 dkg liszt, 1 dl joghurt, 3 dkg élesztő, 3 dl víz, 1 evőkanál olaj. Alaposan kidagasztjuk, egy lágy tésztát kapunk. Ezután 50 percig kelesztjük, majd 8 darabra vágjuk, kigömbölyítjük, hagyjuk 15 percet pihenni, aztán olyan 3 cm vastagra kicsit kinyújtjuk, és megint hagyjuk 20 percet kelni. Előmelegített sütőbe tesszük, a rácson sütjük.
Ezután ízlés szerint megtöltjük grillezett hússal, zöldségekkel, a képen látható öntet finom fokhagymás, fűszeres joghurtból van.
Jó étvágyat kíván: Boros Vali
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
Az ügyet a Debreceni Ítélőtábla tárgyalja.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.30)