Hozzávalók:
1 db húslevesben főtt csirkemell
pár db sárgarépa ugyaninnen
1 alma
2-3 csemege uborka
a mártáshoz majonéz, tejföl, (kb 2-2,5 dl) só, bors, mustár kevés cukor.
Elkészítése:
Miután a húsleves megfőtt, kiemeljük a csirkemellet, levesszük a bérát és filézzük. Az almát felkockázzuk, a répákat kicsit vastagabb, a csemege uborkákat kissé vékonyabb szeletekre vágjuk. A hozzávalókból összeállítjuk a mártást, és a közben kihűlt alapanyagokat óvatosan beleforgatjuk. Hűtőbe tesszük, minimum fél órát hagyjuk az ízeket összeérni!
Díszítjük, tálaljuk.
Jó étvágyat kíván hozzá: Iglai János (Nyíregyháza)
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.28)