civishir.hu
2016.08.22. 08:32
Bátran a csicsókával!
Kezd ismét a gasztronómiába visszaszivárogni a csicsóka. Ez a rendkívül egészséges, a burgonyára hasonlító növény sokféle módon elkészíthető. Most egy mártást ismertetek ,mely remek lehet sültekhez, párolt marhához. 200 gramm csicsókát, 200 gramm almát meghámozunk, kockára vágjuk és külön-külön teljesen puhára főzzük. Levéből kivéve mindkettőt turmixoljuk, majd egy lábosba téve kis lángon, folyamatos kevergetés közben felfőzzük, miközben 50 gramm hideg vajat apránként hozzáadagolunk. 1deci fehérbort belecsepegtetünk; amikor mártásunk kiforrt, ízlés szerint sóval, cukorral kevés citromlével ízesítjük.
Péterffy Árpád új szinte emelte a debreceni szívsebészetet.
Dr. Török Pál idegsebész 97 éves volt.
Tizenhárom virágkocsit láthat a közönség.
Hajdúhadházról tartanak majd Tatára.
A régebbi zenét kedvelők és a mai slágerekért rajongók is megtalálják a kedvükre valót.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2022.08.08)