civishir.hu
2016.08.22. 08:32
Bátran a csicsókával!
Kezd ismét a gasztronómiába visszaszivárogni a csicsóka. Ez a rendkívül egészséges, a burgonyára hasonlító növény sokféle módon elkészíthető. Most egy mártást ismertetek ,mely remek lehet sültekhez, párolt marhához. 200 gramm csicsókát, 200 gramm almát meghámozunk, kockára vágjuk és külön-külön teljesen puhára főzzük. Levéből kivéve mindkettőt turmixoljuk, majd egy lábosba téve kis lángon, folyamatos kevergetés közben felfőzzük, miközben 50 gramm hideg vajat apránként hozzáadagolunk. 1deci fehérbort belecsepegtetünk; amikor mártásunk kiforrt, ízlés szerint sóval, cukorral kevés citromlével ízesítjük.
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.23)