Hirdetés

Keddi ajánlatunk: Antipasti pout rourie friss, fűszeres juhsajtgombóccal 

2016.07.12. 09:20

Keddi ajánlatunk: Antipasti pout rourie friss, fűszeres juhsajtgombóccal 

Grillezzünk zöldségeket!

Hirdetés

Hirdetés

Ahhoz, hogy a grillezett zöldségünk igazán érdekes ízt kapjon, a következő eljárást végezzük el: a cukkinit, padlizsánt, kaliforniai paprikát, csiperke gombát, póréhagymát kb. 1 centi vastag szeletekre vágjuk, a gombát akár egészben is hagyhatjuk. A zöldségeket egy tálba rakjuk, meglocsoljuk kevés citromlével, olívaolajjal, ízlés szerint sóval, borssal, curryvel és fokhagymával megszórjuk, majd egy éjszakára a hűtőbe rakjuk. Másnap akár grillrácson, akár serpenyőben szép pirosra sütjük. Kínálhatjuk köretként, de akár önállóan vegán ételként is megállja a helyét. 

Dominus Étterem
300 fős nemzetközi konyhás a' la carte étterem, az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal.
Hotel Divinus*****, Debrecen, Nagyerdei krt. 1.
Telefon: 52/510-900
Nyitva tartás: hétfőtől- vasárnapig: 7 órától 23 óráig.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.