Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szépen csillog a bronz a debreceni lányok nyakában!

| 2023. 05. 28. | 11:27:00
Dunaújvárosban nyert a DVSC Schaeffler.
Szépen csillog a bronz a debreceni lányok nyakában!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csakúgy, mint az előző három idegenbeli mérkőzésen, Dunaújvárosban is magabiztosan nyert a DVSC Schaeffler, így a Magyar Kupa mellett a bajnokságban is bronzérmet szerzett május 27-én – írja a dvsckezilabda.hu.

Poczetnyik góljával először és utoljára vezetett a Dunaújváros a mérkőzésen. Kácsor a következő támadásból rögtön válaszolt, aztán Vámos Petra duplázott, és innentől kezdve beindult a debreceni henger. Jöttek Planéta átlövésgóljai, jól indultak a szélsőink, a védekezés pedig ismét kőkemény volt. Az első 10 percben mindössze két gólt tudott lőni a hazai együttes, mialatt a Loki tízig jutott. Bordás kiállítása kellett ahhoz a Kohásznak, hogy átmenetileg csökkentse a különbséget, de a félidő derekára így is nyolcat tett közé a DVSC Schaeffler. Teljesen más sebességgel és színvonalon játszottak a debreceni lányok, mint a hazaiak, így a huszadik percre már tízgólos volt az előny, amiből nyolcat meg is őrzött a szünetre a Loki (14-22).

A folytatásban kicsit mintha az öltözőben maradt volna a csapat. Öt támadást is elszórakozott a Loki, amiből négyet meg is bosszult a hazai csapat, így villámgyorsan megfeleződött az előny. Jött is az időkérés Szilágyi Zoltántól, aminek meg is lett az eredménye: a védekezés ismét kemény volt, támadásban pedig Vámos, Planéta és Töpfner tett róla, hogy megnyugodhasson a maroknyi vendégszurkoló. A 43. percben visszaállt a tízgólos különbég. Töpfner megállíthatatlan volt, Vámos remekül mozgatta a csapatot és a kapuba csereként beálló Giegerich is hozzátette a magáét. A vége ismét örömjáték lett. Érkezett a pályára Torda, Csernyánszki, Panyi és Kiss Csenge is, a többiek pedig már a kispadon hátradőlve várták, hogy véget érjen a meccs és újra ünnepelhessenek. Harmadik lett a Loki a bajnokságban is. Beköszöntött a bronzkorszak!

Mesterszemmel

Rapatyi Tamás: Az egész éves teljesítményünket tükrözte ez a mai meccs. Voltak jó periódusaink, aztán nagyon rosszak. A tavaszi szezonunk kaotikus volt, a sok sérülttel, a hullámzó teljesítménnyel, nagyon sajnálom, hogy ennyire lecsúsztunk a tabellán a bajnokság végére, de sok nehézséggel küszködtünk. Bízom benne, hogy jövőre minden szempontból stabilabb szezonunk lesz. 

Szilágyi Zoltán: Nagyon örülök, hogy ilyen nagy arányban sikerült megnyernünk ezt a meccset is. Tudtuk, hogy az utolsó négy meccsen száz százalékot kell beleadnunk, ha meg akarjuk szerezni az újabb bronzérmet. A csapat nagyon magabiztosan, meggyőzően teljesített az elmúlt hetekben, a gólkülönbségünk 67 ezen a négy meccsen, ami önmagáért beszél. Nagyon büszke vagyok, hogy ennek a csapatnak lehetek az edzője, ezen az úton kell tovább mennünk. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Baleset az M3-M35 csomópontjánál
Baleset az M3-M35 csomópontjánál
Egy személykocsi szalagkorlátnak csapódott.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Földutak kaphatnak aszfaltot Vámospércsen
Várják a kivitelezők jelentkezését.
Egyre több a külföldi vendég Debrecenben
Kijöttek az április adatok.
Különleges bokrétaavató a debreceni Sensirionnál
A dolgozói létszám megduplázódik a bővítéssel.
Felújítást kell végezni a vízműtelepen
A födém belső vízszigetelése tönkrement.
Szakítanának a fenntarthatatlanná vált gyakorlattal a reformátusok a Püspöki palotában
Ha minden úgy megy tovább, ahogy eddig, az összes ingatlan elértéktelenedik – érvelnek.
Támogatott tartalom
Comic Con őrület Budapesten: rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát
Comic Con őrület Budapesten: rekordszámú rajongó ünnepelte a popkultúrát
Óriási sikerrel zárult a hétvégi Budapest Mastercard Comic Con, amelyre minden eddiginél többen voltak kíváncsiak.
A debreceni cégcsoport tagja 3 milliárd forintot fektetett be
A debreceni cégcsoport tagja 3 milliárd forintot fektetett be
Elérte legmagasabb pontját az ipari csarnok épülete Szentgotthárdon.