Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Papp László: a debreceni nyarat elképzelni sem lehet Campus Fesztivál nélkül

| 2022. 07. 06. | 12:49:00
Több mint kétszáz fellépő a Nagyerdőn.
Papp László: a debreceni nyarat elképzelni sem lehet Campus Fesztivál nélkül
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az év egyik legjobban várt debreceni eseményének, a 14. Campus Fesztiválnak tartották meg a sajtótájékoztatóját július 6-án a Nagyerdei Víztoronyban. Mint kiderült, idén újra teljes kapacitással dübörög majd a rendezvény.

4 este, 2 nagyszínpad, 19 programhelyszín, több mint 200 fellépő, elkülönített VIP-rész és változatos gasztronómiai kínálat. Ez vár a nagyérdeműre július 20-24. között a Nagyerdőn.

– Jó érzés volt a szervezés során újra felszabadultan gondolkodni a programokról, a nemzetközi utazás is újra szabad, minden adott egy színvonalas bulihoz – fogalmazott Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus Nonprofit Kft. ügyvezetője. Azt is elárulta, hogy elővételben több bérletet, jegyet adtak el, mint három évvel ezelőtt. – A sör nem lesz olcsó, 750 forintba kerül majd, de készülünk akciókkal – emelte ki.

Kósa Lajos országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy az idei fesztiválszezon eddig felemás, de biztató, hogy a Campus-ra továbbra is nagy az érdeklődés. – Arra fogadni is mernék, ez lesz az idei nyár legsikeresebb fesztiválja – mondta.

Papp László, Debrecen polgármestere kiemelte, őt már maga a Nagyerdő is különleges érzéssel fogja el, nemhogy akkor, amikor fesztivál van. – Különleges szimbiózis van a Campus, a város, a Nagyerdő és a fesztiválozók között – mondta, hozzátéve, a cívisvárosi nyár elképzelhetetlen a Campus Fesztivál nélkül.

Végül arról beszélt, nagy öröm, hogy újra nemzetközivé lehet emelni a város egyik legjobb rendezvényét.

Külön színpadot kap a Debreceni Egyetem. Erről Bács Zoltán, az egyetem kancellárja elmondta: 16 standdal, programok százaival készülnek az Egyetem Tér nevű helyszínen.

Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója bizalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy családosok, szerelmes párok is kilátogatnak majd a rendezvényre, hiszen számukra is készülnek különböző programokkal.

Az első napon leginkább a hazai sztároké lesz a főszerep, a második nap fellép a holland lemezlovas, Tiesto, aki ígérete szerint nagyon emlékezetes műsorral készül. A harmadik nap legnagyobb attrakciója a svéd énekesnő, Zara Larsson műsora lesz, aki a 2016-os labdarúgó-Eb hivatalos dalát jegyzi. A záró nap legjobban várt eseménye pedig minden bizonnyal a Majka-koncert lesz.

Miklósvölgyi Péter egy törvényi változásra hivatkozva bejelentette: a belépésnél a személyi igazolvány adatait beolvassák, hozzárendelik a karszalag QR-kódjához, így a fesztivál során tudják ellenőrizni, hogy a jogosult hordja-e azt. A főszervező emiatt azt kéri, mindenki vigy magával személyi iratait. Aki ezt elmulasztja, az csak hosszas procedúra után tud bejutni a rendezvényre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Jobbik: miért vendégmunkások laknak egy szoboszlói hotelben?
Fülöp-szigetekről érkezett férfiakat szállásoltak el az ingatlanban.
Hirdetés
Hirdetés
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Ezzel a fegyverrel lőtt a komádi gyilkos
Az 56 éves férfit letartóztatták.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Felszállt a első isztambuli járat Debrecenből
A török város kelet és a nyugat különleges ötvözete.
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Felmérés: miben fejlődhetnének az autósiskolák?
Már több mint 250-en rögzítették a véleményüket – április végéig még te is megteheted!