Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kieső helyről verte a Debrecen a Fradit

| 2021. 12. 12. | 19:26:00
Uralta a meccset a DVSC, megérdemelten győzött.
Kieső helyről verte a Debrecen a Fradit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az már jóval a Loki-Fradi NB I-es bajnoki mérkőzés előtt egyértelmű volt, hogy hiába a debreceni hideg és az erős szél, a hangulat tüzes lesz a Nagyerdei Stadionban. A két csapat a honi bajnokság 16. fordulójának rangadóját vívta december 12-én, a két klub szurkolói pedig hűek maradtak elődeikhez, pokoli hangulatot varázsoltak.

Az előjelekről még annyit, hogy a DVSC egy zalaegerszegi vereség után (1–2) fogadta a Ferencvárost, míg a fővárosiak egy Puskás Akadémia elleni 1–1-et követően érkeztek meg a piros-fehérekhez, akik az Újpest délutáni győzelme miatt kieső helyről várták az összecsapást.

A mérkőzésen már az első percektől óriási taktikai csata folyt, az első igazán nagy helyzet pedig a vendégek előtt adódott, de a 15. percben Uzuni a kapufa tövéből oldalhálót lőtt. 3 perccel később Babunszki lőhetett 6 méterrről a bal összekötő helyéről kapura, Dibusz azonban védeni tudott. Parázs csata alakult ki a mérkőző felek között, de az első félidőben ez mindössze a mezőnyharcban látszódott, gólt egyik csapat sem tudott szerezni. A Lokinál nagy húzásnak látszott, hogy egy sorral feljebb került Bévárdi (az eredeti posztjára), nem jobb hátvéd volt, hanem szélső.

Meccs lett belőle

Azt pedig, hogy Bévárdi az igazi helyén futballozott, mi sem bizonyítja jobban, minthogy a második félidő első percében gólt tudott szerezni. Igaz pontrúgásból született a találata: Ugrai szögletét még kiütötte Dibusz, de 4 méterrről a jobb alsó felé lőtt aztán a szélső Vécsei szorításában, a labda pedig a kapufáról a hálóba vágódott, 1–0. A Fradinak innentől elkezdett sürgős lenni a támadások befejezése, próbálkoztak is sokszor. Nem mellesleg a cívisvárosi együttes is folyamatosan ellenfele kapujának közelében volt. A támadások sorának meg is lett az eredménye, hiszen a 64. percben egy lepattanó lövést követően Tischler Patrik lőtt a 11-es pont mellől a kapu közepébe, 2–0. A kétgólos vezetést követően adódott egy nagy lehetőség a Ferencváros előtt is, de Uzuni a kapufát találta el. A Loki az összecsapás hátralévő idejében sem adta ki kezéből az irányítást, melynek köszönhetően végül két góllal le tudta győzni a Fradit, és el is került a kieső helyről.

PI

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.