Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keleti pályaudvar: végre megszólalt Lázár János is

mti | 2024. 08. 27. | 14:18:53
A hergelés és hőbörgés nem segít - mondta.
Keleti pályaudvar: végre megszólalt Lázár János is
Lázár János (Fotó: Lázár János/Facebook)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Működik a Keleti pályaudvar, a MÁV-os kollégák legfrissebb tájékoztatása szerint helyreállt a vasúti közlekedés - közölte az építési és közlekedési miniszter kedden a Facebook-oldalán.

Lázár János bejegyzésében kiemelte, köszönettel és elismeréssel tartozunk mindenekelőtt annak a több mint száz vasutas kollégának, akik feszített tempóban dolgoztak a helyzet megoldásán és a zavarok elhárításán, valamint megköszönte az utasok türelmét, megértését és közreműködését is.

Megköszönte továbbá azoknak a médiatermékeknek a munkáját is, amelyek gyors és korrekt tájékoztatást adtak, ellentétben azokkal az orgánumokkal, amelyek néhány politikussal együtt "a pánikkeltést és uszítást választották". Ez biztos nem segített sem az utasokon, sem a kialakult helyzeten, sem pedig a MÁV munkatársain - állapította meg.

A miniszter Vitézy Dávidra utalva úgy fogalmazott, hogy "Magyarország legaktívabban facebookozó szakértője, aki egész életében a Fidesz politikai támogatásával érhetett volna el sikereket, árulásszámba menő csúsztatásokkal uszít a MÁV ellen, közlekedési szakértőként folyamatosan elárulja volt kollégáit, a vasutasokat, azokat, akik valóban mozgásban tarják az országot".

Azok a fejlesztések, amelyekre hivatkozik és amelyeket a szankciós infláció miatt át kellett ütemezni, eddig a hétvégéig semmiképpen sem valósultak volna meg - hangsúlyozta Lázár János, megjegyezve, hogy még akkor sem, ha Vitézy Dávid "főpolgármesterség előtti másik álma, a közlekedési minisztersége megvalósul".

"A MÁV pályái és szerelvényei nem Vitézy hiánya vagy az én miniszterségem miatt olyanok, amilyenek, hanem az elmúlt 30 év mulasztásai miatt" - írta a miniszter.

Lázár János azt hangoztatta, hogy az elmúlt 15 évben történt a legtöbb fejlesztés. "Sok, de nem elég. Több kell, sokkal több. Ezért hirdettem meg az 5 pontos közlekedési akciótervet. Nagy szavak és látványtervek helyett előbb sok kis tett kell. A hergelés és hőbörgés ezen nem segít! Sőt! Csak árt" - zárta sorait a miniszter.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jogsértő! Nem lehet Horn Gyuláról sétányt elnevezni
Jogsértő! Nem lehet Horn Gyuláról sétányt elnevezni
A kommunista múltja miatt nem viselheti nevét közterület vagy középület.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb debreceni épületeket vehetnek egyedi védelembe
A helyi építészeti örökség részének tekinthetők.
Újabb kínai testvérei lehetnek Debrecennek
A CATL központjának helyet adó várossal is megállapodás jöhet létre.
Több mint 800 ezren tartoznak a NAV-nak
Emellett mintegy 770 ezer magánszemélynek van túlfizetése.
A Volánbusz BMW-járatokat indít négy településről
A debreceni gyárat hamarosan átadják.
Drágul a takarmány, emelni kell a tojás árát
A kereskedők hasznát tulajdonképpen az állattartók fizetik meg.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés