Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jól jött a segítség. Győzött a Loki!

| 2017. 05. 06. | 21:58:00
A debreceniek emberhátrányban nyertek az Újpest ellen.
Jól jött a segítség. Győzött a Loki!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés. A DVSC edzőjének, Leonel Pontesnek tegnap 93 éves korában elhunyt édesapjára egyperces csenddel emlékezett a Nagyerdei Stadion közönsége.

Ahogy az várható volt, a DVSC a meccs első percétől többet kezdeményezett, de kezdetben helyzeteket nem tudott kialakítani. Az első komolyabb lehetőség a 15. percben adódott a Loki előtt, amikor is egy jobboldali beadást követően Holman közeli fejes a léc fölé szállt. A 18. percben az első igazi ziccere is megvolt a hazai csapatnak: Feltcher adott be a jobb szélről, középne ketten is gólt szerezhettek volna, ám Handzic és Könyves is centikkel lekésett a beadásról.

A másik oldalon sem késett sokáig a válasz: Dirra a 20. percben egy kipattanó labdát 18 méterről egyből kapura küldött, Danilovics hatalmas bravúrral tolta a léc fölé a játékszert.

A 32. percben ordító helyzetet puskázott el a Loki. Feltscher ívelt jobbról középre, Handzic öt méterről előbb az újpesti kapusba fejelt, majd a kipattanót pár lépésről a léc fölé vágta. Ezt azért illet volna belőni…

A félidő hátralévő részében „leült” a meccs, mezőnyjátékkal peregtek le a percek.

Szünet után mintha az öltözőben „ragadtak” volna a csapatok, ez talán még az újpestiektől el is fogadható, ám a kiesés ellen küzdő debreceni alakulattól több kellett volna. Miközben a közönségre nem lehetett panasz, sőt! A drukkerek remek hangulatot teremtettek, végig űzték, hajtották a csapatot.

Az 58. percben aztán meghűlt a vér a Loki-szurkolók ereiben: Andric került helyzetbe a baloldalon, 15 méterről leadott lövését parádés védéssel tolta ki a bal alsó sarok elől Danilovics.

A 63. percben Feltscher iramodott meg, majd egy hosszú sprintet követően Holman elé tálalt, aki a 16-oson belül egyből lőtt, az újpesti kapus azonban bravúrral hárított.

Nem sokkal később emberhátrányba került a DVSC: Filip egy szabálytalanság után megkapta második sárga lapját, majd a pirosat is.

Góóól!!! A 78. percben megszerezte a vezetést a DVSC, igaz kis segítség is kellett hozzá, de ezt most senki sem bánja! Ozsváth jobboldali beadásba Heris fejelt bele a 16-oson belül, a labda pedig az újpesti kapu jobb felső sarkába hullott. A kapus hiába nyújtózott, nem érhette el a labdát (1-0).

Az utolsó tíz percben szorongatott az Újpest, de gólt nem tudott szerezni, így a Loki begyűjtötte a bennmaradás szempontjából roppant fontos három pontot!

Ráadásul jól alakult másik két meccs eredménye is: a Diósgyőr 1-1-et játszott a Gyirmót vendégeként, míg a Mezőkövesd 5-1-re kikapott Budapest Honvédtól.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Dárdai vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától
Dárdai vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától
Életre szóló klubtagságot kapott.
Gazdaság
Adóbevallás: pár nap múlva lejár a határidő
Egyre többen rendelkeznek adójuk 1+1 százalékáról.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Három réteget hozna helyzetbe a Civil Fórum Debrecen
Másként képzelik el a lakásprogramot.
Orbán Viktor Debrecent hozta fel példaként
Amikor pénzről van szó és gazdaságról van szó, akkor a valóság inkább az együttműködés felé mutat - jegyezte meg a kormányfő.
Ki tartja majd rendben a debreceni uszodákat?
Keresik a megfelelő vállalkozót.
Támogatott tartalom
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.
Síncserére készül a DKV
Síncserére készül a DKV
Nyílt beszerzési eljárás.
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
Ön tudja, mi rejtőzik a kép 1%-án?
A Kuckó Önkéntes Program különleges kezdeményezéssel hívja fel a figyelmet az 1%-os rendelkezés fontosságára.
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Élőzenés est Debrecen legújabb szórakozóhelyén
Minden korosztály otthon érezheti magát