Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így kell zárni az évet, legények!

| 2015. 12. 06 | 13:03:50
Szoros csatában, nagy meccsen nyertek a debreceniek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombaton este az UVSE Hunguest-Hotels otthonában, a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában zárta a 2015-ös esztendőt a Debrecen vízilabdacsapata. Az E.ON Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság kilencedik fordulójában megrendezett, nagyon fordulatos és izgalmas derbit 8-7 arányban a piros-fehérek nyerték!

Óvatos tapogatózás mellett feszült egymásnak a két együttes. A rangadó első találatára öt percet kellett várni, ám ekkor egy minutumon belül kettő is született - az első játékrészt Kovács Csatlós Róbert és Keresztúri Márton fórgóljaival 2-0-ra a házigazda lila-fehérek húzták be.

A második felvonásra megérkeztek a meccsbe a piros-fehérek is, Kincses Attila és Sergi Mora találataival előbb egalizált, majd Mora góljával fordított a DVSE. A spanyol irányító találatát azonban nem hagyta megválaszolatlanul Németh Zsolt legénysége, Sergi Mora első gólt érő lövésére Sélley Rauscher Domonkos, a másodikra pedig az ex-debreceni Tóth Zoltán válaszolt, így a nagyszünetben 4-4-es döntetlent mutatott a margitszigeti katlan eredményjelzője.

Nagyon parázs, és fordulatos meccset vívott egymással a két csapat, ami a félidőt követően csak tovább fokozódott! A házigazdák, és a vendégek is minden erejüket mozgósították a győzelem érdekében! Halek Márton megúszásgóljával újfent magához ragadta az előnyt a Debrecen, ám az újpestiek egy duplával menetrendszerűen kiegyenlítettek, sőt, a vezetést is átvették. Az utolsó másodpercben azonban érkezett Kincses Attila, bombájával pedig 6-6-nál fordulhattak rá a csapatok a záró felvonásra.

Az izgalmak a negyedik negyedben csak tovább fokozódtak! Babay Árpád duplájával meglépett a cívis egylet, s bár Vadovics Viktor góljával zárkózott az UVSE, az idegölő perceket a hajdúságiak bírták jobban, akik így győzelemmel vonulhatnak a téli pauzára. UVSE - DVSE 7-8!!!

E.ON Férfi OB I Osztályú Országos Bajnokság - Alapszakasz, B. csoport, 7. forduló
UVSE HUNGUEST-HOTELS - DEBRECEN 7-8 (2-0, 2-4, 2-2, 1-2)

Budapest - Margitsziget, 100 néző. Vezette: Kun Gy., Homonnai D.
UVSE: Laboncz J. - Benczur M., Korényi B., Dávid Z. P., Kovács Cs. R. 1, Szentesi Á. 1, Tóth Z. 1. Csere: Szatmári K. 1, Sélley R. D. 1, Keresztúri M. 1, Vadovics V. 1, Tiba P., Tóth K. Edző: Németh Zsolt.
DEBRECEN: Lévai M. - Kállay M., Kincses A. 2, Süveges M., Sergi Mora 2, Babay Á. 2, Halek M. 1. Csere: Müller M., Smitula G., Hoppál G., Kuncz T., Pataki G., Szőke Sz. 1. Edző: Varga Tamás.
Gól - emberelőnyből: 8/3, ill. 11/1.
Kiállítás cserével: Dávid Zoltán Péter, ill. - .
Kipontozódott: Keresztúri Márton, ill. - .

Kapcsolódó hírek
A szezon negyedik vereségét szenvedte el a DVSE
A szezon negyedik vereségét szenvedte el a DVSE
A debreceniek jól kezdtek, de a találkozó végére a Fehérvár összeszedte magát.
DVSE-HVSC: kiadós gólzápor
DVSE-HVSC: kiadós gólzápor
Az idény legnagyobb debreceni győzelme.
Kínkeserves debreceni győzelem
Kínkeserves debreceni győzelem
Megszenvedett a sikerért a DVSE.
Magabiztos győzelmet aratott a DVSE
Magabiztos győzelmet aratott a DVSE
Megvan a debreceniek első idegenbeli sikere.
Megvan a debreceniek első győzelme
Megvan a debreceniek első győzelme
A tavalyi bronzérmest verték meg.
Tankcsapdára pörögtek fel a magyar lányok, és megnyerték a vb-döntőt!
Tankcsapdára pörögtek fel a magyar lányok, és megnyerték a vb-döntőt!
Lám, a debreceni ikonok minden korosztályban népszerűek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés