Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán győztek floorballosaink

| 2011. 09. 19. | 20:46:39
Debrecen – Szép számú nézősereg előtt, sokgólos találkozón az első osztályú Debreceni Floorball SE a bajnokság második fordulójában szoros mérkőzésen győzte le a Dunaújvárost.
Hazai pályán győztek floorballosaink
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mérkőzés elejétől fogva a Debrecen irányított, de az első gólig több, mint tízpercet kellett várni: akkor Pazsák Csaba hozta kihagyhatatlan helyzetbe Kovács Gergelyt. Gyorsan, és szinte a semmiből egyenlített az Újváros, ugyanakkor az örömük nem tarthatott sokáig: előbb Nagy Ádám lőtt nagy gólt, majd Bohos Dániel cselezte ki nagyon ügyesen a vendégek hálóőrét és még szintén a szünet előtt Pazsák Csaba is beköszönt. Egy kis figyelmetlenségnek köszönhetően viszont a harmad vége előtt szépített a Dunaújváros, így kétgólos DFSE-előnnyel pihenhettek a csapatok.

A második húsz percet a vendégek kezdték aktívabban. Egy vitatható büntetőt elpuskáztak a vendégek, sőt utána emberelőnyből sem találtak be, de egy szép kontra végén sikerült közelebb kerülniük. Szép kontrát a mieink is prezentáltak, melynek végén ismét Kovács volt a gólszerző. Egyperces rövidzárlat a hazai oldalon: előbb szabadütésből, majd távolról lőtt góllal egalizált az Újváros, de ez inkább felkeltette a debrecenieket: előbb Nagy Ádám mutatta meg, hogy „ki az úr a házban”, majd Kovács lőtt pimasz gólt, így a kétgólos előny megmaradt az utolsó harmadra.

Megnyugtató gólt lőtt Duró Norbert, aki kétéves fővárosi kitérő után lőtt ismét gólt a DFSE mezében! A vendégek nem akarták feladni, és ismét egygólosra olvasztották a debreceni előnyt: ismét a Kiss Péter-Kovács Balázs támadóduó szerzett gólokat. Még mielőtt nagyon lendületbe jöttek volna a vendégek, Pazsák Csaba is beköszönt. Ekkor ismét kaptak egy vitatható büntetőt a vendégek, melyet Héjja Gábor hatástalanított. Az idegőrlő percek csak most jöttek igazán: kettős emberelőnyben rohamozhattak a dunaújvárosiak, majd szerencsés góllal sikerült egy gólra feljönniük. A hátralévő időben a debreceniek már tartották a labdát és az előnyt, így nem éppen könnyedén, de sikerült legyőzni a Dunaújváros csapatát!

X3M OB I, 2. forduló:
Debreceni FSE – Dunaújvárosi Főiskola-RK-RFT 9:8 (4:2, 3:3, 2:3)

Mechwart, 110 néző
Vezette: Vörös László, Német Balázs
DFSE pontszerzői: Kovács Gergely 3+0, Pazsák Csaba 2+1, Nagy Ádám 2+1, Duró Norbert 1+1, Bohos Dániel 1+0, Kimák Ádám 0+1, Nagy Dávid 0+1, Balogh János 0+1

Lánczi András

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Változékony időt hoz az utolsó áprilisi hét
Változékony időt hoz az utolsó áprilisi hét
Szél, eső, időnként napsütés is várható.
Hirdetés
Hirdetés
Otthon kapott ki a kis Loki
Otthon kapott ki a kis Loki
Újpesti siker született az NB III-ban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés