Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Exkluzív bemutatótermet nyitott a Gulyás Tüzép Debrecenben

| 2023. 04. 27 | 19:34:00
Az 1600 négyzetméteres épületben a legújabb burkolatok, szaniterek is megtalálhatók.
Exkluzív bemutatótermet nyitott a Gulyás Tüzép Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üzleti partnerek, beszállítók, barátok, rokonok, ismerősök körében, a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesület tagjainak produkcióival színesítve nyitotta meg legújabb, exkluzív szalon-bemutatótermét a Gulyás Tüzép Debrecenben, a Vámospércsi út 37. szám alatt.

Az 1600 négyzetméteres épületben egy 850 négyzetméteres bemutatótér található, ahol magas szinten kínálják a legújabb, legegyedibb burkolatokat, szanitereket, emellett kreatív megoldásokkal szolgálnak, tippeket adnak a vásárlóknak otthonuk szebbétételéhez.

A termékkatalógusokat a legmodernebb, LED-es kioszkok segítségével, könnyedén átlapozhatják az érdeklődők, így egyszerűen böngészhetnek a különböző gyártók kínálatából. A látványtervezők saját részleget kaptak, és új dizájnprogramok segítségével mutathatják be a terveket. A szakmai képzés továbbra is fontos a GSV-nél, így egy 70 személyes oktatótermet hoztak létre a bővítmény felső szintjén. A külső lakberendezőkre is gondoltak: számukra is kialakítottak egy szobát, hogy ott fogadhassák ügyfeleiket, megtekinthessék közösen, élőben a termékeket, átbeszélhessék a lehetőségeket a könnyebb döntés érdekében. Emellett a gyermeksarkot is fejlesztették. 

– A GSV Kft., Magyarország egyik legnagyobb kerámia- és építőanyag forgalmazója újabb mérföldkőhöz érkezett. Több mint 30 éve meghatározó szereplői vagyunk a hazai építőipari piacnak. Feleségemmel közösen építettünk fel egy céget, melyet szeretnénk, ha később gyermekeink hasonló szeretettel vinnének tovább – kezdte ünnepi gondolatait Gulyás János, a GSV Kft. tulajdonosa. Felidézte, a Gulyás Tüzép 1988-ban egy faházból indult, és kezdetben alapvető építőanyagok értékesítésével foglalkoztak. Fontos szerepet játszott életükben a vásárlói igények maximális kielégítése, a trendek követése és bemutatása a hazai piacon, így többször kellett bővíteniük, átalakítaniuk, fejleszteniük. Az idő múltával a hazai gyártók mellé bekerült a külföldi kerámiagyártók kínálata is. 1993-ban már egy 150 négyzetméteres bemutatóteremben egyedi spanyol, olasz csempékkel várták a vásárlókat. – Termékskála-bővítésben sosem tudtunk megállni, kompromisszumot kötni, így 1999-ben háromezer négyzetméteres raktárbővítésre volt szükségünk, és 2000-re megvalósítottuk Otthon Áruházunkat, ahol 3500 négyzetméteren fogadjuk vásárlóinkat. Folyamatos képzésekkel bővítettük kollégáink szaktudását, és a megnövekedett kereslethez igazodva növeltük a létszámukat – ismertette, hozzátéve, 11 kollégájuk már több mint 25 éve, 27 pedig 15 éve a csapat része.

A cég a fejlesztéseknek köszönhetően 2006-ra elérte a 8,5 milliárdos, 2019-re pedig a 10 milliárd forintos forgalmat. A vállalkozás 160 családnak biztosít megélhetést, biztos hátteret.

– 2022-re a déli ipari parknál megépítettük 13 hektáron a GSV-parkot, amely közel 3,5 milliárd forintból készült el. Négy darab 2 ezer négyzetméteres csarnokunk van automata polcrendszerrel felszerelve, emellett csomagológép és elektromos targoncák könnyítik a raktár munkáját. Mindezt önerőből, feleségem, Erzsók kemény munkájának köszönhetően sikerült megvalósítanunk – összegzett Gulyás János. 

Felesége, Erzsébet elmondta, évek óta érett benne a bővítés gondolata, hiszen szerette volna bemutatni a külföldön látott legújabb trendeket, így 2020 áprilisában hozzákezdtek az álom megvalósításához. Úgy gondolta, Debrecenben is nyitottak az emberek az újdonságra, keresik a szép és különleges termékeket. – Eddigi területünk szűkös volt, a termékkínálatunk viszont egyre nőtt, úgyhogy lépni nem lehetett a régi bemutatóteremben. Ez inspirált arra, hogy továbblépjünk. Ez a bemutatóterem a hatalmas burkolólapok miatt született, mert felemelték a lapok méretét 120x260-asra és 160x320-asra.Elsőre ezek túl nagynak tűnnek, viszont a külföldi trend ebbe az irányba megy, és szerencsére az az akadály is elhárult, hogy a burkolók nem tudják felrakni – mutatott az új épületészre, mely ezekkel a hatalmas lapokkal van dekorálva. 

– Meggyőződéssel vallom, hogy nagy tiszteletet érdemel az a teljesítmény, amelyet ez a családi vállalkozás – a mögötte álló munkavállalókkal – az elmúlt, egyébként válságokkal terhelt évtizedekben elért. A GSV Kft. esetében olyan, ma már tradicionálisnak mondható debreceni vállalkozásról beszélünk, amely több mint 30 éve vállal részt tevékenyen városunk és a térség építésében – kezdte beszédét Papp László, Debrecen polgármestere. Kiemelte, ez az esemény is egyértelmű bizonyítéka annak, hogy Debrecenben lehet és érdemes is befektetni, hosszútávon tervezni. A városvezető hozzátette, a vállalkozásnak időtálló, stabil alapjai vannak, amelyre a város és polgárai mindenkor építhetnek. Meglátása szerint a GSV Kft.-nek és a hozzá hasonló vállalkozásoknak oroszlánrészük van abban, hogy a város egy igazi "beruházási hullámon ülhet". – Ha belenézek a varázsgömbbe, és megnézem Debrecen jövőjét, akkor azt kell mondjam, jó döntés volt a Gulyás család részéről az építőanyag-kereskedelembe fektetni, és azt továbbfejleszteni. Mondom ezt azért, mert számomra egyértelmű, hogy Magyarországon az ipar, a kereskedelem, a gazdaság, és ezen belül is az építőipar súlypontja a következő években áttevődik Debrecenbe. Debrecen ugyanis az ország új fejlesztési központja, ez pedig az építőipar számára óriási lehetőség, legyen szó ipari, városi vagy lakossági beruházásokról – mondta.

Kiemelte, stratégiai jelentősége van annak, hogy a kis és nagyvállalkozások Debrecenben fektetnek be, ugyanis szerinte a 21. század első felében a cívisváros visszatérhet azon szerepéhez, amely évszázadokon keresztül jellemezte, és ami mindig is a város sikerének egyik alappillérét jelentette.

– Egy gazdaságilag erős lábakon álló, külső körülményeknek kevésbé kitett, értékeit és identitását őrző regiális központ. Ezek azok a jegyek, melyek megléte mindig előrevítette, hogy sikeres évizedek előtt áll a város, és a legkeményebb órákban is képes betölteni a térség vezető szerepét.

Kapcsolódó hírek
Személyautó égett Debrecenben
Személyautó égett Debrecenben
A tűz a műszerfalra is átterjedt.
Volánbusz: a vártnál kisebb a sztrájk támogatottsága
Volánbusz: a vártnál kisebb a sztrájk támogatottsága
A sztrájk második napja után vont mérleget a társaság.
Sok nő életét megkeserítő ügyben ért el áttörést a Debreceni Egyetem
Sok nő életét megkeserítő ügyben ért el áttörést a Debreceni Egyetem
A kutatás eredménye nők millióinak hozza el a gyógyulás reményét.
Debrecenben a haza védelmének fontosságáról
Debrecenben a haza védelmének fontosságáról
A leghatásosabb toborzás, ha a nagyszülők, szülők elmondják a fiataloknak, hogy jó katonának lenni - hangzott el.
Rátz Tanár Úr Életműdíjat kapott a debreceni pedagógus
Rátz Tanár Úr Életműdíjat kapott a debreceni pedagógus
Tófalusi Péter mögött több évtizedes eredményes tehetséggondozó tevékenység áll.
Gurulósáv a debreceni Szent Annán – mi változott?
Gurulósáv a debreceni Szent Annán – mi változott?
Ne álljanak meg a sáv elején, hiszen akkor az egész újítás haszontalan!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés