Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Emelt az MLSZ – már a legalsó szinten is jó pénzt lehet keresni focibíróként

| 2024. 08. 16. | 10:55:42
Egy hétvégén, már 3-4 mérkőzéssel is komoly mellékjövedelmet lehet szerezni.
Emelt az MLSZ – már a legalsó szinten is jó pénzt lehet keresni focibíróként
Nemcsak férfiakat, hanem nőket is várnak (Fotó: MLSZ)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megemelt díjazást kapnak a játékvezetők 2024. ősztől a mérkőzések után hívja fel a figyelmet közleményében az MLSZ Hajdú-Bihar vármegyei Labdarúgó Játékvezetői Bizottsága, amely 2024. augusztus 27-től labdarúgó-játékvezetői tanfolyamot indít Debrecenben.

A tanfolyam elvégzését követően a vármegyei bajnokságban kezdhetik meg a munkát, azonban talán a jövőbeli NB I-es, akár FIFA játékvezetők is kikerülhetnek a vizsgázók közül, ehhez persze a labdarúgás szeretete és a kemény munka alapfeltétel

olvasható a közleményben. A 45 órás tanfolyamra a jatekvezetoleszek.hu weboldalon lehet jelentkezni. A részvételhez betöltött 14 éves életkor, 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány és érvényes sportorvosi igazolás szükséges.

Nappali tagozatos hallgatók számára 10160 forint, felnőtteknek pedig 12700 forint a képzés díja.

A tanfolyam befejezéseként a hallgatók záróvizsgát tesznek és alapfokú játékvezetői képesítést szereznek a sikeres teljesítés esetén. Már áprilisban lehetőségük nyílik az MLSZ által szervezett labdarúgó mérkőzéseken részt venni játékvezetőként, vagy játékvezető-asszisztensként.

Magas játékvezetői díjazások

Az MLSZ 2024. július 1-én ismét megemelte a játékvezetők bérezését. Ezáltal egy hétvégén, már 3-4 mérkőzéssel is komoly mellékjövedelmet lehet szerezni, vagy kiválthat egy diákmunkát. A 25 éven aluliak számára elérhető az SZJA mentesség. Ráadásul az MLSZ a mérkőzések helyszínére történő utazáshoz is költségtérítést biztosít.

Világszerte és Magyarországon is sok játékvezető hiányzik a rendszerből. A cél az aktív játékvezetői létszám növelése, hogy az összes mérkőzésre teljes játékvezetői hármasok álljanak rendelkezésre, ezért a frissen levizsgázó új játékvezetők azonnal be tudnak csatlakozni a vármegyei vérkeringésbe. Az MLSZ Játékvezető Bizottsága Hajdú-Bihar egész területéről várja a labdarúgás után érdeklődők jelentkezését. A betöltött 14 éves kor felett az urak mellett ugyanúgy várjuk a hölgyek részvételét is a képzésünkön írják.

Jelentkezés: jatekvezetoleszek.hu A tanfolyammal kapcsolatos további részletekért érdeklődni lehet Kovács Ádám toborzásért felelős személynél a toborzas@hbjb.hu email címen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debrecenben minden megvan, ami a BMW-nek kell
A bajor cég nagy embere beszélt erről.
Több száz millió forintot költ a Debreceni Egyetem a klímák karbantartására
Két céggel kötöttek szerződést a következő három évre vonatkozóan.
Egyszerű oka van a Berettyóújfaluban terjengő bűznek
Az időjárás rá is erősít a szagra.
Jön a légi irtás Debrecenben
Több teendőre figyelmeztet az önkormányzat.
Polgármesterré lép előre Győri Viktor Dávid Folyáson
A falu nemcsak alvótelepülés lenne, hanem munkahelyeket jelentő beruházást is szívesen látnának.