Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Balhé az M3-ason: terelőtáblákkal is ütötte egymást két sofőr

| 2024. 08. 26. | 14:32:56
Az egyik pofáltan volt, a másik ezt nem tűrte el.
Balhé az M3-ason: terelőtáblákkal is ütötte egymást két sofőr
Két külföldi verekedett össze (Fotó: MKIF Zrt./Facebook)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két férfi verekedett össze az M3-as autópályán egy átterelésnél - tette közzé az esetről készült felvételt a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A besorolásnál kezdődött a történet: kis piros kamionosunk előnyhöz akart jutni és még két autónyit a külső sávban akart előremenni bevágva egy személyautós elé. A besorolásnál egymás mögé kerültek az említett járművek, nem éppen a legszebb módon, amit dudaszóval is jelzett a hátra került személyautós. A kamionos megelégelte a mögötte haladó reakcióit, így megállt. Kiszálltak mindketten és indult az M3-próba. Vitatkozás, bokorban talált eszközzel verekedés, sima boksz és végül segítségül hívták a sávos táblákat is, biztos, ami biztos alapon. Mindezt a dulakodás közben őket kikerülő autók előtt, mögött, között. Csoda, hogy nem lett belőle még egy gázolás is...

- írta az MKIF Zrt. a Facebookon.

Miután lemeccselték, mint akik jól végezték dolgukat, oldalra dobták a táblákat és tovább indultak. Csakhogy miattuk megállt a forgalom, és az elindulásuk után csak fél órával később oszlott fel az álló kocsisor.