Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A katalán Joan Carillo a DVSC új vezetőedzője

| 2021. 11. 08. | 18:16:00
A debreceni csapatnál hosszabb távra terveznek vele.
A katalán Joan Carillo a DVSC új vezetőedzője
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A korábbi fehérvári edző, Joan Carillo irányítja a továbbiakban a DVSC labdarúgócsapatát – jelentették be hétfőn délután a Nagyerdei Stadionban tartott rendkívüli sajtótájékoztatón, amelyen – az új szakvezető mellett – részt vett Ábrók Zsolt cégvezető és Tőzsér Dániel sportigazgató is. 

A debreceniek október 28-án váltak meg a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpárostól, azóta Jeremiás Gergő irányította a csapatot megbízott vezetőedzőként. Az MTK ellen döntetlent, a Honvéd ellen győzelmet tudott felmutatni a csapattal a fiatal debreceni szakember.

Tőzsér Dániel sportigazgató elmondta: nehéz perióduson van túl a klub, és az volt a cél, hogy olyan szakembert szerződtessenek, aki tisztában van a keret összetételével, megfelelő tudással rendelkezik. Hosszas keresgélés után akadtak Carillo mesterre, akitől azt várják, hogy stabilizálja a csapat helyzetét az élvonalban. Tőzsér megköszönte a beugró Jeremiás-Dombi párosnak, és a továbbiakban is maradnak a DVSC-nél. A cél egyértelmű: feljebb, és feljebb kapaszkodni a tabellán.

Éhes a sikerre

Székfoglalóját Joan Carillo magyarul kezdte, elnézést kérve, hogy még nem tud bővebb nyilatkozatot adni magyarul. Debrecen egy történelmi klub Magyarországon, sok-sok nagy sikerrel a háta mögött - folytatta angolul. Elmondása szerint örömmel fogadta el a debreceni klubvezetők felkérését, mert rendkívül érdekesnek tekinti a rá váró munkát, éhes a sikerre és motivált. Hangsúlyozta, hogy ismeri a DVSC-t, mert sok mérkőzését megnézte a csapatnak, a keret összetételét megfelelőnek nevezte, mivel rutinos és fiatal játékosokat egyaránt felvonultat.

Van tapasztalatom hasonló szituációkban, hiszen megéltem edzőként magaslatokat és mélységeket egyaránt. A cél az, hogy ne hullámvasúton üljünk, hanem stabil, kiegyensúlyozott teljesítményre legyünk képesek

- fogalmazott Carillo, aki kiemelte, hogy a siker a szurkolók támogatásán is múlik. Nekik üzente, hogy a DVSC-nél mindenki nagyon sokat dolgozik a siker érdekében. Tisztában van a hívek nagy elvárásaival, a nekik való megfelelést nevezte a legfontosabb feladatnak. Ezt csak sok-sok munkával érhetjük el – tette hozzá.

A hispán tréner – aki a válogatott szünet után Újpesten mutatkozik be a Loki kispadján – kedden reggel találkozik a csapattal. Másfél éves szerződést kötött vele a DVSC, és ugyanazokat a célokat fogalmazták meg vele szemben, mint a korábbi trénerekkel: biztos bennmaradás az NB I-ben és a klub stabilizálása.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A hátrányos helyzetűeken is segít a vármegye önkormányzata
A hátrányos helyzetűeken is segít a vármegye önkormányzata
Csaknem hárommilliárd forint támogatást nyertek.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Lakóparkot építene Hajdúböszörményben egy debreceni cég
A február 29-i ülésen a helyi idősotthon díjainak emeléséről is dönthetnek a képviselők.
Napelemes pályázat: hamarosan indulnak a kifizetések
Rendkívül népszerű volt a kezdeményezés.
Így terveznek Hajdúböszörményben
Milliárdos kerékpárút-fejlesztések szerepelnek az idei büdzsében.
Elfogadták az azonnali fizetésről szóló rendeletet
Ez egy lehetőség, teljesítése nem automatikus.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Hirdetés
Hirdetés