Hirdetés

Társaságban néznéd a Super Bowlt Debrecenben?

civishir.hu

2020.01.23. 08:51

Társaságban néznéd a Super Bowlt Debrecenben?

Irány a Nagyerdő!

Hirdetés

Az Egyesült Államok profi amerikaifutball-ligájának (NFL) döntőjét idén is a Red&White sörözőben tekinthetik meg a debreceniek. 

A Miamiban magyar idő szerint február 3-án 3.30-tól megrendezendő fináléban a Nemzeti Főcsoport bajnoka, a San Francisco 49ers és az amerikai főcsoport legjobbja, a Kansas City Chiefs mérkőzik meg egymással. Jimmy Garoppolo (49ers) és Patrick Mahomes (Chiefs) irányítók gigászi csatája felejthetetlen pillanatokat szerezhetenek azok számára, akik megtekintik a párharcot.

Február 2-án 20 órától megnyitja kapuit a Nagyerdei Stadion sörözője.

Este 22 órától kezdődik a Sport1-en a Trash Talk, amelyen az amerikai sportok, főleg a tojásfoci kiemelt magyar szakértői vitatják meg a két döntős csapat győzelmi esélyeit. Lesz nyereményjáték is, ugyanis a tavaly nagy népszerűségnek örvendő tippjátékot is megrendezik, melynek győztese egy DEAC-os ajándékcsomagot vihet haza.

A Red & White is készül különleges étlappal, idén többféle franciapirítóssal, köztük vega pirítóssal is kedveskednek majd a kilátogatóknak. De emellett több népszerű rágcsálnivaló és üdítő is fogyasztható majd a helyszínen. Az eseményre a belépés ingyenes, de külön boxokat lehet foglalni telefonon (+36-70/251-6464). Várunk mindenkit szeretettel a Red-ben!
Nagyerdei StadionamerikaifociSuper BowlRed&White

Szóljon hozzá!

Hirdetés