Hirdetés

Debrecenben már januárban a nyárra hangolódunk

civishir.hu

2020.01.14. 11:30

Debrecenben már januárban a nyárra hangolódunk

Jön az utazási vásár!

Hirdetés

A megszokott márciusi dátumtól eltérően, idén január utolsó hétvégéjén rendezik meg a Kölcsey Központban a Debreceni Utazási Vásárt, ami így az ország első turisztikai seregszemléje lesz 2020-ban, hogy biztosan találjon mindenki az elképzeléseinek megfelelő nyári kikapcsolódást.

Van, aki még a téli szabadságát tölti, hisz éppen elindult a síszezon, azonban ha a nyaralás tervezéséről sem szeretnénk lecsúszni, akkor ideje elkezdeni ezzel is foglalkozni. Harmincadik alkalommal segít a debrecenieknek az utazási vásár a legjobb ajánlatokat kifogni, ezúttal

január 24-26-án, három napon keresztül válogathat a közönség az utazási irodák, szállodák, gyógyfürdők, önkormányzatok és turisztikailag izgalmas települések, falusi vendégfogadók kínálatából.

– Megváltoztak az utazási szokások, sokkal tudatosabban és időben is előrelátóbban tervez mindenki. A kiállítói visszajelzések egyaránt ezt igazolják, már novemberben és decemberben is rengeteg nyári foglalás történik, így úgy döntöttünk, hogy új hagyományt teremtünk és januárban rendezzük a vásárt, hogy a közönségnek érdemes legyen kilátogatni, legyen még miből válogatni, ugyanis ha tartanánk a márciusi, megszokott időpontot, akkor nagyon korlátozott kínálattal találkozhatna a közönség – indokolta Dajnoki Krisztina vásármenedzser, hogy miért került új időpontra az utazási vásár.

Díszvendégként a Balatont üdvözölhetjük a turisztikai szakkiállításon,

a (magyar) tengernyi ajánlat biztosan tartogat minden korosztálynak megfelelő kikapcsolódást. Az éves látogatói kérdőívek elemzése alapján még mindig a Balaton a legnépszerűbb belföldi helyszíne a nyaralásoknak, éppen ezért döntöttek úgy a szervezők, hogy legyen ez a régió a legtöbb ajánlattal jelen a Kölcsey Központban.

A Debreceni Utazási Vásár ezúttal is ingyenesen látogatható, január 24-én nyitja meg kapuit: pénteken és szombaton 10-18 óra között, vasárnap pedig 10-16 óra között látogatható. A közönséget a nagyterem gazdag utazási kínálata mellett a nyolcadik Natural Expó is várja az egészségtudatosság szellemében, a gyerekek pedig játszóházban várhatják meg, amíg a szülők a vakációról gondoskodnak.
BalatonPRutazási vásár

Szóljon hozzá!

Hirdetés