Lezárják a fél várost: Debrecen maratonija következik

2019.03.25. 16:16

Lezárják a fél várost: Debrecen maratonija következik
(Fotó: debrecenikilometerek.hu)

Aki teheti, kerülje el az alább említett útszakaszokat!

Hirdetés

  • Időpont

    2019.03.31. 06:00

  • Helyszín

    Futófesztivál Debrecenben

A  9. Rotary Futófesztivált  2019. március 31-én 6 és 18 óra között rendezik meg. A rendezvény ideje alatt útlezárásra kell számítani. Reggel 5.30-tól 13óráig az autóbusz járatok kivételével teljes útlezárásra kell számítani a Nagyerdei körút teljes hosszán.

13.00 és 17.30 között félpályás lezárás lassítja a közlekedést a forgalom egyirányú engedélyezésével a Nagyerdei körúton, a Pallagi úti kereszteződéstől a Klinika irányába végig (Hadházi úton) a Nagyerdei Stadion Északi kapujáig.

A villamos forgalom a rendezvény kezdetétől a Nagyállomás és a Nagyerdei körút megállóhelyek között visszafogással történik. A félpályás zárás bevezetésétől a Klinikák és a Medgyessy sétány megállóhelyek között egy inga villamosjárat fog közlekedni.

A Jótékonysági futás útvonala (Rajt/cél: Debrecen, II. János Pál pápa tér):
Rajt/ II. János Pál pápa tér – Nagyerdei Stadion rekortán pálya – Pallagi út – Nagyerdei körút – Ady Endre út – II. János Pál pápa tér

A maratoni távok útvonala (Rajt/cél: Debrecen, II. János Pál pápa tér):
Rajt/ II. János Pál pápa tér – Pallagi út – Nagyerdei körút végig– Hadházi út – Nagyerdei körút – Ady Endre út - az Ady Endre út végén visszafordulva, végig a Nagyerdei körúti kereszteződésig – Nagyerdei Stadionon át – vissza a II. János Pál pápa térre.

Aki teheti, kerülje el a fent említett útszakaszokat!

maratonRotary

Szóljon hozzá!

Hirdetés