Hirdetés

Hirdetés

Díszebédet adtak a Debreceni Egyetemen. Volt mire enni-inni!

2019.03.06. 13:04

Díszebédet adtak a Debreceni Egyetemen. Volt mire enni-inni!
(Fotók: unideb.hu)

Az újdonsült Magyar Kupa-bronzérmes csapatot ünnepelték.

Hirdetés

Hirdetés

A DEAC Magyar Kupa-bronzérmes férfi kosárlabdacsapatát köszöntötték díszebéddel a Debreceni Egyetem elöljárói. A DEAC története során idén először jutott be a sorozat nyolcas döntőjébe, ott pedig meg sem állt a harmadik helyig.

Kiemelkedő történelmi siker volt a győri bronzdiadal a klub és az egyetem életében is, amelyhez minden területen, a játékosok, edzők, valamint a szakosztály részéről is összetartó csapatmunka és nem utolsósorban nagyszerű játék kellett

– jelentette ki Bács Zoltán kedden az Aulában, ahol a szakosztály kosárlabdázóit, szakmai- és háttérstábjának tagjait köszöntötték. A kancellár beszédében elmondta, a kosarasoknál egy olyan hangulatú csapat alakult ki, amelyre mindannyian büszkék lehetünk.

Széles Diána otthon érzi magát a kosarasok között
 

Az ünnepi köszöntésen részt vett Széles Diána alpolgármester is, akinek – ahogy fogalmazott – szíve csücske a sportág, ő maga is versenyszerűen játszotta. A városvezető amellett, hogy gratulált a csapatnak, büszkeségének adott hangot, hogy az egyetem ilyen energiákat fektet a sportág felvirágoztatásába. Becsky István, a DEAC kosárlabda szakosztályának vezetője hangsúlyozta: az egyetem és a város összefogásával minden adott ahhoz, hogy a sportág elmúlt két évben tapasztalt, nagy ívű fejlődése töretlen maradjon.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.