Hirdetés

Hirdetés

A MÁV-ot választaná karácsonykor?

Cívishír

2018.12.21. 14:48

A MÁV-ot választaná karácsonykor?
Plusz kocsikat kapcsolnak, ha látják, hogy nagy az igény

Aki online vásárol, kedvezményt kap.

Hirdetés

Hirdetés

Mentesítő sebesvonat indul december 21-én 17.28-kor a Nyugati pályaudvarról – Szolnok és Debrecen érintésével – Nyíregyházára; egy másik mentesítő InterCity 20.23-kor ugyancsak a Nyugatiból Nyíregyházáig közlekedik. Nyíregyházáról ugyanezen a napon 19.31-kor mentesítő IC indul a Nyugati pályaudvarra – tájékoztatott a MÁV, hangsúlyozva, hogy karácsonykor változik a vonatok közlekedési rendje. A könnyebb eljutás érdekében mentesítő vonatok is indulnak, az InterCity-vonatokhoz pedig a helyjegyek igénylésének figyelembevételével plusz kocsikat kapcsol a vasúttársaság.

  • December 21-én a 6128-as számú, 22.52-kor Debrecenből Nyíregyházára induló járat módosított menetrend szerint közlekedik.
  • A 2608-as (G50-es) járat 17.28-kor indulna a Nyugatiból, a 6118-as számú pedig 18.24-kor Ceglédről; ezek a vonatok nem közlekednek.
  • Budapest és Nyíregyháza között az utasok a hasonló időpontban induló mentesítő sebesvonattal utazhatnak, mely a kimaradó vonatok menetrendje és megállási helyei szerint közlekedik.

December 23-án, 24-én és 25-én az ünnepnapi, 26-án a vasárnapi közlekedési rend szerint közlekednek a vonatok.

Egyes népszerűbb utazási időpontokban gyorsan megtelnek a vonatok, ezért az InterCity-kre érdemes elővételben, utazás előtt megvenni a menet- és helyjegyeket.

Az okostelefonon, tableten is bemutatható e-vonatjegy előnye, hogy kényelmesen, sorban állás nélkül a nap 24 órájában meg lehet vásárolni, és 10 százalékkal olcsóbb a pénztárban váltott jegyeknél. Az automatából vásárolt vagy online vásárolt és automatából kinyomtatott jegyekre 5 százalékos kedvezményt nyújt a MÁV-START.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.