Hirdetés

Gyász: elhunyt a DVSC egykori játékosa

civishir.hu

2018.10.13. 17:52

Gyász: elhunyt a DVSC egykori játékosa

A debreceni klub két tagja halt meg a héten.

Hirdetés

Hirdetés

Ezen a héten két komoly tragédia is sújtotta a DVSC-t, hiszen Agárdi Éva és Szarvas Éva is elhunyt. A két kiválóságra így emlékszik vissza a cívisvárosi együttes honlapja:

Agárdi Éva 1971. szeptember 2-án született, Debrecenben nevelkedett, majd Kisvárdán lett belőle NB I-es játékos. Felnőtt karrierje során egy szezont (1996/97) töltött a DVSC-ben, majd játszott a székesfehérvári Cornexi együttesében . A magánéletben is sikeres volt pedagógusként a Minerva Érettségizettek Szakközépiskolájának volt igazgatója. A kiváló beállós hosszan tartó súlyos betegség után október 8-án, hétfőn hunyt el.  Agárdi Évát 2018. október 19-én, pénteken Hajdúszoboszlón kísérik utolsó útjára.

Még fel sem tudtuk dolgozni a veszteséget, amikor jött az újabb szomorú hír. Október 13-án szombaton, életének 52. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Szarvas Éva, aki hat szezont játszott végig a DVSC-ben, tagja volt klubunk 1987-es bajnokcsapatának. 79 mérkőzésen 109 gólt szerzett. Tavaly még ott volt köztünk az egykori társakkal, a bajnoki aranyérem 30. évfordulójára rendezett ünnepségen a Hódosban! Temetéséről később intézkednek. 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.