Hirdetés

Így élnek a félárván maradt szoboszlói hármasikrek

Cívishír

2018.04.05. 12:17

Így élnek a félárván maradt szoboszlói hármasikrek
Fotó: Facebook/Tündérkör Alapítvány

Szépen cseperedik Mira, Léna és Milán.

Hirdetés

Remek hírek érkeztek a félárván maradt hadúszoboszlói hármasikrekről. A Tündérkör Alapítvány a Facebook-on számolt be a három kicsi életéről.  

Léna, Mira és Milánka a koruknak megfelelően fejlődnek, súlyuk továbbra is ideálisan növekszik

 –  írja az alapítvány, majd így folytatják:

Az éjszakákat nyugodtan és rosszalkodás nélkül simán és rendszeresen átalusszák. Jó étvágyuk van. Mosolyognak hatalmasra nyílt szemeikkel. Szóval nagyon cukik a pirinyó kis angyalok.

Beszámolnak arról is, hogy a gyermekek édesapja még nem használta fel az alapítvány felhívására indult adakozásból összegyűlt pénzt (több mint 45 millió forint érkezett a számlára – a szerk.). Hozzáteszik: valószínűleg építkezésbe fognak majd. 

A bejegyzésben idézik az édesapát, Fábián Tamást is:

Nagyon jól haladunk. Szépen lassan én is elsajátítom a gyermeknevelés minden mozzanatát. Sejtettem, de nem gondoltam, hogy ennyi energia felhasználása ekkora örömet okozhat, mint a 3 kincsem. Élvezem! Kérlek benneteket, ha módotokban áll tolmácsoljátok újra hálánk a Tündéreiteknek, mert elégszer úgysem köszönhetem meg nektek és nekik azt a sok jót, amit kaptam! Sokat gondolunk rátok kedves Tündérkör Alapítvány és Tündérek! Meleg öleléssel: Mira, Léna, Milán és Fábián Tamás.

 

Hajdúszoboszlóhármasikrek

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.