Hirdetés

Hirdetés

Gurmai Zita állítja: ő a legesélyesebb ellenzéki jelölt Debrecenben

Cívishír

2018.04.03. 11:34

Gurmai Zita állítja: ő a legesélyesebb ellenzéki jelölt Debrecenben
Fotók: Cívishír

"A FIDESZ botrányairól és hazugságairól" esett szó.

Hirdetés

Hirdetés

"A FIDESZ bortányai és hazugságai" – ezzel a címmel tartott Debrecenben sajtótájékoztatót Mesterházy Attila és Gurmai Zita, az MSZP képviselőjelöltje.

– Debrecenben akkor lesz változás, ha elzavarjuk az itteni helytartókat: Kósa Lajost, Pósán Lászlót és Tasó Lászlót – mondta Gurmai Zita, az MSZP debreceni képviselőjelöltje. Szót ejtett a miniszter vagyonáról, a sertéstelepről, az utóbbi időkben tapasztalható bujkálásáról  Az országnak, ahogy Debrecennek is változás kell, hangsúlyozta, ami beszéddel és cselekvéssel érhető el.

A legfontosabb, hogy a szavazók a legesélyesebb jelöltet támogassák április 8-án, aki képes lehet a kormányváltásra. Debrecenben ez Gurmai Zita a közvélemény-kutatások szerint, jelentette ki. 

Mesterházy Attila a sajtótájékoztatón "fideszes hazugságokról és botrányokról" beszélt. – Szinte mindennapra jut egy fideszes botrány – hangsúlyozta. Kitért arra, hogy Kósa Lajost alkalmatlannak találja a miniszteri pozícióra, valamint szóba került az Elios-ügy és a migráció kérdése is.

– Az MSZP nem akarja lebontani a kerítést. Az embernek ad egy biztonságérzetet, és amíg erre szüksége van a magyar választópolgároknak, addig állni fog. Semmilyen illegális bevándorlást nem támogatunk – jelentette ki, hozzátéve, hogy a FIDESZ titokban 1291 menekültet telepített be, emellett 20 ezer gazdasági migránst is. 

MSZPDebrecenGurmai Zita

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.