Hirdetés

Luxus váltotta fel a szocreált: egy hajdúszoboszlói hotel a második legjobb az országban!

2018.01.29. 15:04

Luxus váltotta fel a szocreált: egy hajdúszoboszlói hotel a második legjobb az országban!
A Délibáb 240 szobával és 5 lakosztállyal rendelkezik (Fotó: hoteldelibab.hu)

Tavaly még csak a Debrecen és környéke régiót nyerte meg. Most szintet lépett.

Hirdetés

Két kelet-magyarországi hotel végzett az élen azon a közönségszavazáson, amelyet az RTL Klub bonyolított le AZ ÉV HOTELE címmel, és nyolc régió legjobbnak választott szállodáinak egyikére lehetett szavazni. A produkció teljes kilenc hónapja alatt a közönségszavazáson induló 46 hotelre 114 ezer 287 szavazat érkezett és összesen 75 ezer 441-en voksoltak. 

AZ ÉV HOTELE 2017-ben az Északkelet-Magyarország régió legjobb szállodája a Varázslatos Bambara Hotel****superior lett. A szálloda a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban az erdőben helyezkedik el. Autentikus afrikai építészeti adottságai és ételei egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek.

A döntőben a második helyen a Hotel Délibáb**** végzett,

mely a Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke régiót nyerte meg az előző év során. A szálloda Hajdúszoboszló belvárosának szívében található, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a 25 hektáros gyógyfürdő parkjának közvetlen szomszédságában. A három épületrészből álló, felújított szálloda apró részletekig kidolgozott szobái, közösségi terei igazán pihentető és nyugodt atmoszférát árasztanak. 

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Budapest környéke régió legjobbja, a Thermal Hotel Visegrád****superior állhatott fel. A szálloda a festői szépségű Dunakanyarban, Visegrád mellett, a Pilisi Parkerdő szomszédságában, Budapest belvárosától mindössze 40 kilométerre található. A szálloda egyik különlegessége a Duna étterem, melynek panorámás terasza Dunakanyarra néz.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.