Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben két napig még a parkolóhelyeken is tilos megállni

Cívishír

2017.08.15. 17:35

Debrecenben két napig még a parkolóhelyeken is tilos megállni
A virágkarnevál útvonalán parkolni szabályosan és szabálytalanul is tilos! (Fotó: Cívishír)

A virágarnevál sikeres lebonyolításáért mindent!

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Közterület-felügyelet értesíti a gépjárművezetőket, valamint a rendezvényre látogató vendégeket, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság vezetője határozatban ideiglenes közlekedésrendészeti intézkedést rendelt el a 48. Debreceni Virágkarnevál és kapcsolódó rendezvényeinek zavartalan lebonyolítása érdekében.

A határozat értelmében

2017. augusztus 19-én 16:00 órától – augusztus 20-án előreláthatólag 12:00 óráig a karneváli menet útvonalán a Petőfi téren az Erzsébet utcától a Holló János utcáig, a Piac utcán, a Kossuth téren, a Kálvin téren, a Péterfia utcán a Kálvin tértől a Hunyadi utcáig, a Hatvan utcán a Kossuth tértől a Pásti utcáig, a Bajcsy-Zsilinszky utcán a Piac utcától a Pásti utcáig, a Darabos utcán a Hunyadi utcától a Kálvin térig, a Fűvészkert utcán, valamint a Múzeum utcán megállni és várakozni tilos.

2017. augusztus 19-én 16:00 órától előreláthatólag másnap 13:00 óráig a Déri tér szervízútján, a Szent István dombormű előtti 30 méteres útszakaszon, a Déri tér mindkét oldalán, a Múzeum utcán,  a Bethlen utcán a Hatvan utcától a Hunyadi utcáig, a Hunyadi utcán a Rákóczi utcától a Bethlen utcáig, a Mester utcán a Csemete utcától a Bethlen utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Péterfia utcáig, a Honvéd utcán a Bethlen utcától a Viola utcáig, Bethlen utcán a Hunyadi utcától a Honvéd utcáig, az Egyetem sgt-om a Honvéd utcától a Füredi útig, valamint az Egyetem sgt-on a Füredi úttól az Egyetem térig megállni és várakozni tilos.

2017. augusztus 19-én 16:00 órától előreláthatólag augusztus 20-án 23:30 óráig a Bólyai utcán a Hatvani István utcától a Dóczy József utcáig, a Nagyerdei krt-on a Simonyi úttól az Egyetem térig, a Nagyerdei krt-on az Egyetem tértől a Pallagi útig, ideértve a Debreceni Egyetem szervizútja mellett kialakított, a Bodega melletti parkolóhelyeken is, a Nagyerdei krt-on Pallagi úttól az Ady Endre útig, valamint a Martinovics utcán megállni és várakozni tilos.

2017. augusztus 19-én 13:00 órától – augusztus 21-én előreláthatólag 02:00 óráig az Egyetem sgt. Füredi út és Egyetem tér közötti szakaszán, a Dóczy József utcán az Egyetem tértől a Békessy Béla utcáig megállni és várakozni tilos.

A fenti útszakaszokon a parkolóhelyek ezen időszakban nem parkolóhelyként funkcionálnak, így a kialakított parkolóhelyeken is megállni és várakozni tilos.

 

Amennyiben valaki az érintett útszakaszokon szabálytalanul várakozik, úgy a gépjárművét a Debreceni Közterület Felügyelet elszállíttatja a 4030 Debrecen, Vágóhíd u. 10-12. szám alatti telephelyre. (Telefon: 30/870-4255).

Személygépkocsi vagy pótkocsija, továbbá motorkerékpár és pótkocsija, valamint segédmotoros kerékpár esetén 20.000.-Ft. Tárolás, őrzés költsége: 1.200.- Ft/nap.

közlekedésvirágkarneválparkolás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.