Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nőnapi ajándékok cégeknek, munkáltatóknak

| 2023. 02. 20. | 14:34:00
XXX
Nőnapi ajándékok cégeknek, munkáltatóknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A következő hazai és egyben nemzetközi ünnepünk a nőnap. Ez egy eléggé megosztó ünnep abból a szempontból, hogy a magánéletben van, akik meg szokták ünnepelni és vannak, akik nem. De abban egyet érthet mindenki, hogy a lányok, az asszonyok, a hölgyek és a nénik, legyenek bár anyák és feleségek vagy nem, ha tehetik, mindig erejükön felül teljesítenek és méltán megérdemlik az ünneplést.

Céges ajándékcsomagok

Ráadásul, ha ez a munkahelyükön történik és ott kapnak a nők valamilyen különlegességet, akkor úgy érezhetik, hogy őket, illetve a munkájukat igenis megbecsülik. Az ilyen apró figyelmességek nagyban hozzájárulnak a cégen belüli munkamorál javulásához és a hölgyek munkakedvének növeléséhez, amit a magánéletben is időnként be lehet iktatni a mindennapokba.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat aprólékosan kidolgozott céges ajándékcsomagjai olyan emlékek lesznek mindenki számára, amit sosem fognak elfelejteni. A cég egyedileg összeállított, főleg hazai kézműves termékeket tartalmazó ajándékai ünnepet fognak jelenteni minden hölgy számára.

Amikor gondban vagyunk az ötletekkel

Sokszor saját családtagjainknál is gondban vagyunk, hogy mit ajándékozzunk, pedig ismerjük az ízlésüket, a hobbijaikat, mégsem sikerül kiötölni, mi legyen a meglepetés. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat ezt a problémát is leveszi a vállunkról, ugyanis különböző szempontok szerint állítják össze a meglepetés csomagjaikat, de ha van külön kérés, akkor egyedi igényeknek is megfelelnek.

A hölgyek valahogy úgy lettek megteremtve, hogy nem csupán konkrét apróságokat szeretnek kapni, hanem virágot is. Szinte nincs olyan nő, akinek ne nyílna széles mosolyra a szája, ha átadnak neki akár csak egy szál virágot is. Így akár nőnapról vagy más hasonló ünnepről legyen szó, a virágküldés vagy a virág személyes ajándékozása plusz boldogsághormonokat szabadít fel minden nő testében.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálatnál mindent egy helyen meg lehet oldani. Igény esetén megszervezik a céges ajándékcsomagok mellé a virágok átadását is, így nem kell még ennek a megszervezésével is vesződni a HR vagy más osztályoknak.

Az egyediség kulcsfontosságú

Céges ajándékok esetében mindig érdemes valami olyasmit elrejteni a dobozban, amiről feltételezhető, hogy a kolléganő jellemzően nem fogyasztja azt nagy gyakorisággal vagy ritkán juthat hozzá, mert annyira különleges az a termék. Lehet ez egy másféleképpen megmunkált szappan vagy csokoládé, egy egyedi jegyzettömb, egy kis virágcserép, de akár egy saját névre megcímzett képeslap is. Igény esetén minden céges ajándék logózható.

Ha a munkahely kevés létszámú, és csak néhány hölgy dolgozik nálunk, akkor elképzelhető az is, ha jól ismerjük a kollégák jellemét, hogy mindenki a saját ízlésének megfelelő ajándékot kapjon, de ehhez már jóval nagyobb szervezés és odafigyelés szükséges. Böngéssz bátran A Hónap Ajándéka ajándékküldő céges csomagajánlatai között, gyűjts ötleteket és kérdés, valamint egyedi kérés esetén fordulj hozzájuk bizalommal!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Bravúros debreceni győzelem az éremesélyes ellen
Bravúros debreceni győzelem az éremesélyes ellen
A tartalékos DEAC itthon tartotta a két pontot.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.