Hirdetés

Ököllel ütöttek és fejbe rúgtak egy férfit Debrecenben

police.hu

2018.01.11. 10:09

Ököllel ütöttek és fejbe rúgtak egy férfit Debrecenben
Fotó: police.hu

Az egyenruhások léptek közbe.

Hirdetés

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a két bocskaikerti gyanúsítottal szemben, akik Debrecen belvárosában vertek meg egy férfit. Az ügyben keletkezett iratokat január 9-én vádemelési javaslattal továbbították a főügyészség részére.

A Civis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai járőröztek április 23-án 2 óra 30 perc körül Debrecenben, amikor a Simonffy utca sarkánál egy földön fekvő férfire lettek figyelmesek.

A rendőrök mentőt hívtak a vérző sérülthöz, majd adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként megtudták, hogy a 29 éves férfit ismeretlenek bántalmazták.

Az egyenruhások azonosították a két feltételezett elkövetőt, akiket még a helyszín közelében elfogtak, majd előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók F. Bencét és B. Györgyöt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozás adatai szerint a férfiak vitába keveredtek a sértettel, akit többször ököllel megütöttek, majd amikor földre került fejbe is rúgták.

Az ügyben beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a férfi a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

verekedésDebrecenéletveszély

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.