Hirdetés

Nagyon buta oka lehetett a Simonffy utcai véres verésnek

Cívishír

2018.01.12. 14:00

Nagyon buta oka lehetett a Simonffy utcai véres verésnek
A verés a Piac és Simonffy utcák sarkán történt (Fotó: Rendőrség)

A Cívishír értesülései a fiatalok közötti, debreceni életveszélyes bántalmazásról.

Hirdetés

Egy lánnyal való, szó szerinti összeütközés vezetett ahhoz a brutális véget ért belvárosi verekedéshez, aminek a következtében egy 29 éves hajdúszoboszlói súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett a belvárosban. A sértettet a Simonffy és Piac utcák sarkán verték meg. A tavaly áprilisi ügyben – mint arról a Cívishír is beszámolt – vádemelési javaslatot tett a rendőrség a héten a megyei főügyészségen.

Rendőrségi értesüléseink szerint a két bocskaikerti gyanúsítottal volt egy lány ismerősük, s utóbbi haladt elől, amikor a hajnali órákban összeütközött az utcán a sértettel. Nem hagyták szó nélkül, ami oda vezetett, hogy a felek kétszer is egymásnak ugrottak. Előbb az egyik bocskaikerti fiú verekedett össze a sértettel (földre is kerültek), majd társával közösen bántalmazták, egy alkalommal fejbe is rúgva a felülni szándékozó fiatalembert.

A húszas éveikben járó F. Bencét és B. Györgyöt még a helyszín közelében elfogták a rendőrök, velük szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanújával folyik a büntetőeljárás.

RaL

rendőrségtesti sértésbelvárosSimonffyBalhé

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.