Hirdetés

Erősen ittas állapotban okozott balesetet a volt lokista

2017.12.20. 11:00

Erősen ittas állapotban okozott balesetet a volt lokista
Balajti Ádám (Fotó: vacfc.com)

Négy évig volt a debreceniek játékosa.

Hirdetés

Balajti Ádám tagja volt annak az U20-as válogatottnak, amely 2009-ben az egyiptomi vébén bronzérmet szerzett. A csatárt ezt követően igazolta le a DVSC, mégpedig a magyar foci szintjén tetemes összegért, 140 ezer euróért. Négy évig volt a debreceni klub játékosa, de nem tudott helyet követelni magának a csapatban, így folyamatosan kölcsönben szerepelt. Megfordult az Újpestnél, az MTK-nál, a Mezőkövesdnél és a Győrnél is, jelenleg pedig az NB II-es Vácban játszik.

A Blikk azt írja, Balajti pár hete ittasan szenvedett autóbalesetet, amikor csapattársa Opeljét vezette.

Balajtiék Besenyőtelken haladtak, és előzni készültek, de az előttük haladó autó szintén előzésbe fogott, mire a focista elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, így viszont az autó az árokban landolt, ahol nekiütközött egy betonoszlopnak.

Szerencsére senki nem sérült meg, de a rendőrök megszondáztatták Balajtit, és mivel a műszer elszíneződött, vérvizsgálatra vitték, ahol kiderült, hogy nagyjából 3 liter sörnek megfelelő alkoholt fogyasztott, mielőtt az autóba ült.

Az ügy a bíróságon folytatódott, a 26 éves támadót és társát is megbüntették 700, illetve 300 ezer forintra, utóbbit azért, mert átengedte a vezetést egy láthatóan ittas embernek. Balajtit a vezetéstől is eltiltották.

balesetbíróság

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.