Hirdetés

207-tel száguldott bele a traffipaxba a 4-esen

police.hu

2019.11.26. 18:21

207-tel száguldott bele a traffipaxba a 4-esen

Civil gépkocsiból készült a felvétel.

Hirdetés

Már szürkült, amikor a 4-es számú főúton 207 kilométer per órás sebességgel hajtó személyautót mért be egy traffipax november 25-én délután. A fotót a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tette közzé a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint a Magyar Közút Nonprofit ZRt. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága pár napja 110 km/h sebességet engedélyező közúti jelzőtáblákat helyeztetett ki a 4-es számú főút Törökszentmiklós és Szajol között, éppen ezért a rendőrség forgalomellenőrző alosztálya civil gépkocsival végzett sebességellenőrzéseket az említett szakaszon.

Éjjel-nappal ott lesznek

Tapasztalat, hogy a közlekedők szűk csoportja a már megemelt sebességhatárt is jelentősen túllépve közlekedik. Ezzel a magatartással nem csak saját, de utasaik és a közlekedés további résztvevőinek életét, testi épségét, valamint a vagyonbiztonságot is veszélyeztetik. A rendőrök a jövőben is hatékony, célirányos ellenőrzéseket fognak végrehajtani a megye közútjain. A szabálykövető állampolgárok védelme érdekében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nem hagyja, hogy a felelőtlen emberi magatartás tovább rombolja a közlekedési morált, és szándékosan, közvetlen baleseti szituációkat idézzen elő. Fel kell készülni arra is, hogy ha a járművezető épp nem lát az út mentén rendőrautót, attól még civil autóból lakott területen belül és kívül, valamint éjjel és nappal is számíthat a sebességének ellenőrzésére!

– írták.

Szóljon hozzá!

Hirdetés