Hirdetés

Atlantiszi mágiával „gyógyították” a gyereket a polgárőrtáborban

Cívishír

2018.10.26. 16:42

Atlantiszi mágiával „gyógyították” a gyereket a polgárőrtáborban
A táborról az OPSZ is beszámolt a honlapján, bár a különös aktus kimaradt az élménybeszámolóból (Fotó: OPSZ)

Az Országos Polgárőr Szövetség alelnöke kitett magáért.

Hirdetés

Miként évek óta, idén is megszervezte az „ifjú polgárőröknek” szóló táborát az Országos Polgárőr Szövetség. Azzal a csavarral – számolt be a meglepő fejleményről a 24.hu –, hogy a 14-18 éves fiatalok számára úgynevezett Nagy Atlantiszi Angyalrituálét mutatott be egy vallási csoport, egészen pontosan a Krisztus Esszénus Templomának Rendje. Csakhogy erről a tábori programok sorába egyáltalán nem passzoló eseményről a hírportál információi szerint „elfelejtették” értesíteni a szülőket, akik viszont utóbb számonkérő leveleket írtak emiatt a Belügyminisztériumba.

A rend honlapja szerint a rituálé „Atlantiszról származik, ahol az emberek együtt éltek az angyalokkal, és a Mennyei Atyával”. – A szertartás során hívjuk az angyalokat, Földanyát és a Mennyei Atyát. Kérjük őket, hogy legyenek jelen és gyógyítsák azokat a jelenlévőket, akik ezt kérik – írják.

Véletlen a polgárőr tábort szervező Horváth Róbert a vallási társaság nagymestere. 

Ja, és ő az OPSZ egyik alelnöke, akinek a feladata deklaráltan minél nagyobb számban beszervezni a 14-18 éves fiatalokat a polgárőr egyesületekbe.

polgárőr

Szóljon hozzá!

Hirdetés