Hirdetés

Hirdetés

Kriszta tiszta gyagya….

civishir.hu

2011.10.09. 09:17

Kriszta tiszta gyagya….
D. Tóth Kriszta (Fotó: hirado.hu)

Debrecen – Miért? Miért? Miért? Ismételtem a kérdést az első D.Tóth Kriszta show műsor után? Kellett ez nekünk? Kellett ez a bájos ex híradósnak?

Hirdetés

Hirdetés

A megújult M1 –ről már olvashattak a Cívishiren nem túl hízelgő írásokat az olvasók. Horváth Árpád kollégánk a Magyarország szeretlek elnevezésű műsort volt képes végignézni. Jómagam Gundel Takács Gábor ember pottyantós süllyesztő vetélkedőjébe kukkantottam bele, ám amikor az volt a feladvány, hogy a versenyző folytassa a Kicsi gesztenye… című TNT slágert akkor felsikítottam. Úgy érzem az alapműveltség szempontjából annyira nem kötelező TNT űgyileg otthonosan mozognia a magyar állampolgároknak. Nem tom… lehet, hogy Philip úr összebarátkozott velük még a Z + tévében.

Szóval azt gondoltam én, hogy dinamikus ám igényes show műsorokkal nyomja le a közpénzből is működő m1 a kereskedelmi tévés konkurenciát. Ám egyenlőre úgy tűnik, nagyobb öngól rúgtak mint egykoron a videotonos Durcia.
A legjobban D.Tóth Krisztát sajnálom, aki nagy kedvencem volt a képernyőn, sőt a Nők Lapját is kifejezetten az ő írásai miatt olvastam. Őszintén mondom bírom nagyon az ex híradóst. A DTK show már önmagában rossz névválasztás, még szerencse, hogy nem B.Tóth Krisztának hívják…

A szerencsétlen és szánalmas viccesnek szánt önparódiás bejátszás után már gyanakodni kezdtem, és sajnos beigazolódott, hogy show műsort csak markáns erős egyéniségek vezethetnek. És itt nem Hajdú Péterre gondolok. Sokkal inkább a Vámos Miklós, Kepes András vonalra. A harsány vonalon meg ott volt, ott van Fábry, Hajós, Friderikusz.
Kriszta eltűnt a vendégei mellett, megszeppent diáklány benyomását keltette. Nem tudtam eldönteni ugyan, hogy szenved vagy lubickol a beépített tapsviharok hallatán. Én speciel szenvedtem. A haknizó chillei bányászig bírtam nézni aki Buzánszki Jenő bácsi módjára megtartotta sokadik európai élménybeszámolóját.

Csak egyben reménykedhetünk, Kriszta miharabb visszamegy híradózni. Mindenki jobban járna.

Szakács Béla debreceni lakos
FIGYELEM! EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.