Hirdetés

Közéleti méregtelenítés

blog.civishir.hu

2010.12.05. 10:34

Közéleti méregtelenítés

Debrecen – Nem biztos, hogy én találtam ki, de alkalmazom ezt a módszert. Most értem a végére és úgy érzem magam mint frissen olajozott kerékpár. Amennyiben Ön is szeretne hasonló életérzést, olvassa el tudományos írásomat.

Hirdetés

Stressz, helytelen táplálkozás, sok ülés? A méreganyagok felszaporodnak szervezetünkben és egy idő után kimerültnek érezzük magunkat. Jól ismerjük ezt a hablaty dumát de most másról lesz szó. Bemutatjuk a civishir olvasóinak a közéleti méregtelenítés kúráját.

Tíz nap alatt rendet rakhatnak a fejünkben ha betartják az utasításaimat.

1. nap : hagyjuk el a politikai napi sajtót a hírműsorokat és az interneten is maximum a civishirt olvassák.
2. és 3. nap : fokozatosan szokjunk le a televízió nézésről a könnyed nő magazinok olvasásáról, férfiemberek itt már hanyagolják a sportújságokat is. Zenét egyenlőre még hallgathatnak ám kerüljék a lehetőségét annak, hogy Keresztes Ildikóról bármilyen új hírt megtudhassanak. (Úgyis az lenne, hogy sírt és sírt és sírt...)
4-6. nap : itt már szinte minden médiamegjelenést ki kell iktatni és fokozatosan el kell felejteni olyan neveket, hogy Hoffman Róza (vagy Rózsa?) Malinauskas, Hajdú Péter, Lendvai Ildikó és a többi. Amennyiben már nem emlékszünk tisztán arra mi Csernus, Sthol vagy Hagyó nevű személyek utóneve, rendkívül jó úton haladunk.
7-10. nap : amennyiben betartják az utasításaimat itt már kitűnően tapasztalható pozitiv változás. Nyugodtan alszunk, sokat mosolygunk és olyan dolgokra is tudunk figyelni, amire korábban nem tudtunk. Például másokra.

A hétköznapi közéleti életebe való visszatérést a 10-ik nap után kezdhetjük. Az első órákban csak a cívishírt nézegessék és csak azt követően szokjanak vissza a napi politikára, sportra, kultúrára vagy épp lakóövezetünk problémáira. A kúra sikerességéért vállalom a felelősséget, garantálom, hogy a tíz csodás nap alatt senki sem marad le semmiről.

Szakács Béla debreceni lakos

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával.

Szóljon hozzá!

Hirdetés