Hirdetés

Hirdetés

Gázszerelő szájról szájra

civishir.hu

2012.07.15. 08:37

Gázszerelő szájról szájra

Ha most lennék tizenéves, gáz- és vízszerelőnek mennék! Elvégezném a szakiskolát, odafigyelnék a gyakorlati órákon. A legjobb akarnék lenni a szakmában! Szakács Béla jegyzete

Hirdetés

Hirdetés

Amint professzionálisan kitanulnám a szerelés csínját-bínját, szabadúszóként tevékenykednék. Megvenném a legjobb szerszámokat. Felvennék egy patyolafehér pólót, epilálnám a hónaljamat, hogy ne legyek izzadságszagú és irány a kuncsaftok feltérképezése. Ennek érdekében összehaverkodnék néhány ingatlanügynökkel, akik adnák a drótot, ki mikor vesz valaki épp új lakást, ahol elfér némi felújítás.

Kellemes külső, barátságos fellépés, megbízhatóság, reális ár. Ez lenne az imidzsem. Ha látom, hogy gyerek van, vinnék neki egy zöld almát, és a család már is továbbajánlana ismerősének.

A legfontosabb persze, hogy olyan munkát végeznék amit röviden úgy jellemeznék: tökéletes!

Egy-két év kemény munka után nem lenne gondom, mert szájról-szájra menne a hír: „itt ez a híres Béla aki a cirkókazánt kitisztitja! Vagy például „ „Szakács úr a gázszerelő, így lesz kazánja lehengerlő!”

Számításaim szerint napi négy családnál történő javítás- szerelés után akár havi 600 ezer forint is összejöhetne.. Mindez úgy, hogy számlét adnék. Még akkor is ha netán az épp aktuális ellenzéki család azt mondaná, ne adjak számlát mert „ezek” ne lopják el a leadózott pénzt! Én erre azt mondanám: csak így lehet egy szép Magyarországot felépíteni! Becsülettel, tisztességgel, szakértelemmel és adózással! Az épp aktuális ellenzéki család aztán elterjesztené rólam, hogy ez egy pártsemleges szaki! Nyitva állna ellőttem minden jobbos-balos állampolgár lakása.

Jutalmat ugyan soha a büdös életben nem kapnék, meg kitüntetést se, no de ez ki a jó fenét érdekel, ha normálisan is meg lehet keresni havi 600 ezer nettót!

Szakács Béla debreceni lakos
A FM90 Friss Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.