Hirdetés

Hirdetés

Friss Rádió: így szól magyarul

civishir.hu

2011.04.21. 10:41

Friss Rádió: így szól magyarul

Debrecen – Az Fm 90 MHz-en egyébként nem ez az első alkalom, hogy 24 órában hazai előadók, zenekarok dalait játsszák. Gyanítom lesz még efféle akciójuk.

Hirdetés

Hirdetés

Pénteken olyan magyar bandák is terítékre kerülnek akiket a kereskedelmi rádiók üzletpolitikai szempontok miatt sohasem játszanak. Megjegyezném e formációk koncertjein jóval több fizető néző előfordul mint egy ingyenes Flour és S.P. közös haknin. Gondolok itt a teljesség igénye nélkül a PASO, Budapest Bár, Irie Maffia, Intim Torna Illegal és az Ocho Macho zenekarokra.

A szerkesztők gondoltak a debreceni muzsikusokra is, így pénteken találkozhatunk a Tankcsapda, PG Csoport, Ölveti Blues Band, Android, Premier Plan, Skafunderz, Hangtapasz, Benzin vagy a legendás Color és Lux dalaival is. Nem hiányozhatnak a legendák sem: LGT, Piramis, Cserháti Zsuzsa, Kex, Omega, Zorán, Ákos, Charlie, Koncz Zsuzsa, KFT! És ezen kívül még közel 100 kiváló zenekar, szólista várja a pénteket.

Talán kevés is lesz ez az egy nap. Tiszta szerencse, hogy májusban a Friss Rádió egy 168 órás monstre magyar zenei héten gondolkodik.

Szakács Béla debreceni lakos

FIGYELEM: EREDETI ELÜTÉSI ÉS HELYESÍRÁSI HIBÁK.
Az FM90 Friss Rádió támogatásával

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.