Hirdetés

Hirdetés

Ez a nők kedvenc show-ja. Nem csak nőknek szól!

2019.06.09. 17:32

Ez a nők kedvenc show-ja. Nem csak nőknek szól!
Nicole Kidman, Shailene Woodley és Reese Witherspoon (Fotó: HBO)

Parádés szereposztás, fokozódó izgalmak, női sorsok.

Hirdetés

Hirdetés

A Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz és Laura Dern nevével fémjelzett Big Little Lies (Hatalmas kis hazugságok) második évadának amerikai premierjét pünkösdvasárnapra tette az HBO. A produkció hétrészes minisorozatnak indult 2017-ben, ám óriási sikert, azaz nézettséget hozott, ami folytatásra kötelezte a színészgárdát.

A sorozat legnagyobb varázsa az, hogy hollywoodi moziszínészekkel operál, egy konkrét bűntényre húzták fel a sztorit, s olybá tűnik, mintha egy elnyújtott krimit látnánk. A történet középpontjában öt család áll, de a gyerek és férjek csak „kellékek”, a sorozat az anyukákra hegyez ki mindent, akik a főállású feleségszerepbe belesavanyodva keresik az izgalmakat, avagy az élet értelmét. Ezen hölgyek egymással való kapcsolatára épít a forgatókönyv, a férfiak számára is élvezhetően, izgalmasan, tehát nem klasszikus női sorozatról van szó.

A második évad előzeteséből csak annyit tudunk meg, hogy csatlakozik a színészgárdához a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep, vele együtt minden bizonnyal az izgalmakat is fokozza az HBO. Még egy nap, és kiderül!

 

mozitelevíziósorozatHBO

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.